avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate leonardy44

Activitate leonardy44

Răspuns la discuția Partaj/ intampinare
Doamna avocat!
Nu toți dispunem de cunoștințe juridice; de aceea trebuie sa știm exact care sunt pașii într un proces.
E firesc sa se facă greșeli, dar mai bine ne informăm aici pe forum,apoi demaram procedurile .
Cu considerație,

Liliana Gradinaru a scris:

Va lasati consumat de lucruri irelevante. Ok, nu sunt actele, mergeti la dosar si le cautati, rezolvati problema. Cu grija la termene. Nu inteleg de ce puneti intrebari retorice. Ok, trebuia ceva, nu s-a intamplat, daca ati observat, remediati. Nu mai conteaza care cine ce si cum.

Mulțumesc! Cine nu muncește nu greșește!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Se mai întâmplă și astfel de situații..

Mulțumesc!
Adresa este corecta, dar citația nu este însoțită de niciun act.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Exact aceea era procedura.Trebuie verificat dacă ați fost citat,la ce adresa,etcetc.

Multumesc!
Legal care este procedura?
Odată cu citația trebuia u atașate actele depuse de reclamant, apoi se depunea răspunsul la intampinare, după care se da primul termen?

Liliana Gradinaru a scris:

Este posibil sa fie o eroare de procedura, fie la postas, la reclamant, la grefier. Trebuie verificat dosarul. Vorbiti cu un avocat, un partaj e dosar lung, nu il faceti singur.

Bună ziua!
Într un dosar de partaj bunuri comune, pârâtul când primește actele depuse la dosar, pentru a formula răspuns la intampinare?
Primul termen este fixat, dar nu a primit niciun act pentru a putea depune documentele.
Multumesc!
Un articol la legea 196/2018, va rog?
Răspuns la discuția Adeverinta anaf online
Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

Două schimbări importante privind adeverințele de venit eliberate de ANAF la cererea persoanelor fizice se aplică din 4 septembrie
www.avocatnet.ro/articol_669...

Cum se poate cere la ANAF, de către o persoană fizică, adeverința de venituri sau adeverința că aceasta n-are venituri
www.avocatnet.ro/articol_678...

Răspuns la discuția Sistare plata pensie intretinere
Mulțumesc! Executorul este cel care se ocupa de sistare

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Trebuie să depuneți o cerere de modificare sau încetare a obligației de întreținere, nu doar a popririi, invocând schimbarea circumstanțelor care au stat la baza hotărârii inițiale.

Obligația de întreținere poate fi modificată sau încetată în cazul în care intervin schimbări semnificative în situația copilului sau a părintelui. În acest caz, lipsa frecventării unei forme de învățământ de către copil reprezintă o astfel de schimbare.

Bun găsit!
Cum pot obține online adeverinta de venit de la Anaf?
Care sunt pașii pentru a o putea lista ?
Multumesc!
Pentru certificatul fiscal nu este nevoie sa aveți impozitul plătit.
Mentionati ca va trebuie la notar. Nu se plătește nimic, acolo o sa fie menționate bunurile imobiliare și terenurile pe care le dețineți.

Andreeadominicraisa a scris:

Din pacate certificat fiscal nu cred ca pot scoade,deoarece ei nu au vrut sa platim impozitul si sa luam pe rol . Ma tin de capul lor sa mergem sa platim si nu vor ca nu au bani , iar daca platesc eu nu imi pot recupera banii de la ei. Am scos doar o foaie cu ce avem de plata sa pot sa iau pe rol partea mea , dar mi sa spus ca nu pot lua pe rol singura fara ceilalti mostenitori