O PERSOANA CARE LOCUIESTE IN ITALIA DE 5 ANI DE ZILE SI ARE UN APARTAMENT IN ROMANIA TREBUIE SA PLATEASCA LUNAR CHELTUIELI CU LIFTUL SI GUNOI MENAJER,CHIAR DACA PERSOANA NU A FOST IN TARA NICI MACAR ODATA IN 5 ANI ?
Un medic rezident dupa ce isi termina examenul de rezidentiat,daca doreste sa faca a doua specializare ,trebuie sa plateasca aceasta specializare,trebuie sa fie angajat ca sa o faca,,sau cum se procedeaza ?
Ma gandesc ca nu trebuie sa mai dea un examen de rezidentiat ?
Va multumesc anticipat !
In urma cu 2 luni a decedat sotul surorii mele..Astazi a primit de la primarie o citatie pentru a se prezenta la un anumit notar pentru dezbaterea mostenirii,fara ca cineva din familie sa ceara acest lucru.Ea nu doreste sa dezbata taxa de mostenire,avand un singur copil totul v-a fi a lui dupa decesul ei..Ce se poate intampla daca ea nu se prezinta pentru dezbatere?Este obligatoriu sa dezbata taxa ?
Va multumesc anticipat !
Daca un rezident de anul III,cu specializarea in ,,medicina interna'nu doreste sa mai continue rezidentiatul pe aceasta specializare,doreste sa dea un examen pentru rezidentiat anul acesta pentru specializarea ,,pneumologie""trebuie sa restituie banii incasati din salariu pentru acesti 3 ani,sau va trebui sa plateasca cel de al doilea rezidentiat ?
De ce nu se recalculeaza pensiile la toti cei care au lucrat in grupa a II a
de munca si au iesit la pensie in 2017 ,,pentru acesti pensionari nu s-a luat in calcul grupa a II a desi avem stagiul complet de cotizare ?
Va rog sa-mi spuneti care este explicatia ?Eu dupa 33 ani de munca din care 20 in grupa a II a am o pensie de 1100lei.