Am 48 ani și 25 ani de vechime și grad handicap 2 permanent pot ieși la pensie anticipat la limita de vârstă
Este normal sa o platescdar dupa o luna jumatate 2600 lei si vor 800 lei pe luna rata eu am facut prim telefon pe 2 ani de ce imi cere 800 lei pe luna in 3 luni si ceva termin dewplata sa spumem ca asi avea bani celalante luni ce fac platesc incontinu stiu ca din cauza bolii nu gandesc si uneori nu stiuy ce fac este boala Parki.... poate imi cer ca stiu ca nu gandesc sau imi spuneti dvs si eu nu intru in acei oameni care mai p0t amana sau sa nu imi puna poenalizarii. VA MULTUMESC si sper sa imi raspundeti
Daca am facut un credit nebancar online si detin un certificat handicap nerevizuibil si pensie de invaliditate grad doi accentuat si nu il pot plati ce mi se intamplam facut un credit nebankar online si detin un certificat handicap nerevizuibil si pensie de invaliditate grag 2 accentuat . Din cauza bolii uit cateodata ce fac, am luat 1400 lei acum sa facut 2600 lei nu pot plati am pensia mica ce pot sa fac sau ce mi se pote intampla eu sant aprope nedeplasabil
Sant pensionat pe caz de boala de 15 ani si ma cheama in fiecare an la control ca sa vada daca pot munci , Intrebare de ce nu a platit statul o suma din pensia mea la pilonul 2 timp de 15 ani nu era obligat sa d ea o suma de bani acolo cum cotizam si eu inainte de accidentul de munca acum am ramas la fel nu a cotizat nimeni ,De ce nu imi da inapoi cotizatia la pensie daca nu mai cotizeaza nimeni , am grad de handicap permanent si de la comisia de medicina a mun cii grad 2 accentuat si nu vor sa imi d ea ce am cotizat , Peste 2 ani ies la pensie normala de varsta si cotizatie atunci cei de la pilonul 2 imi face o pensie privata . Am si eu de retrocedat 300mp de pamant in sectorul 6 , am prioritate la retrocedare daca sant cu handicap permanent si banii imi trebuie pentruo peratie . Primaria din sectorul 6 are obligatia sa ma primeasca .Va multumesc
Daca aveam bani de avocat era bine in Bucuresti este scump un avocat de aceea am vrut sa fac eu cererea dar nu stiu sa o fac si ce sa cer ,
Gradul accentuat , Parkinson
Buna ziua dar Comisia are dreptul sa d ea ca motiv ca are grija familia de mine fara sa ii intrebe sau sa semneze ceva .
Imi poate trimite si mie un model de cerere in care sa contest Certificatul de handicap am inteles ca trebuie depus la tribunal si nu stiu sa fac cererea de chemare in judecata a comisiei de handicap pentru adulti, Au venit acasa au constatat ca nu ma pot descurca singur de la handicap accentuat am adaugat permanent si ca motiv au scris ca are grija familia de mine eu nefiind insurat stau cu un frate dar el are treburile lui lucreaza pana seara nu are timp de mine eu ramanand singur mai tot timpul ,nu pot face mancare singur, nu pot sa imi pregatesc medicamentele, nu ma pot imbraca singur etc . Imi poate trimite cineva o cerere tip sa o copiez sa o depun la Tribunal .Va multumesc
Daca am platit taxa de impozit pe o proprietate unde locuiesc desi eu eram scutit de taxa aceea mi se inapoiaza banii din urma 2010 - 2017
Daca din 2008 sant pensionat cu grad 2 de invaliditate accentuat trebuie sa platesc impozitul pe imobilul personal sau sant scutit de taxa ; si inca o intrebare tot din 2008 de cand sant pensionat grad 2 invaliditate statul nu a mai cotizat nimic in contul meu de pensie privata este normal. Va multumesc.