avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Activitate sadaka

Activitate sadaka

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca legea permite ca fratele meu sa fie coasigurat la unu din frati/surorile sale.
Răspuns la discuția Card sanatate 1 ian 2013
acest card nu face decat sa contina cateva date despre asigurat:
nume -prenume
cod asig : dat de casa de sanatate in momentul activari cardului
diagnostic boli: in cazul in care asiguratul se vindeca , cardul trebuie rescris iar de catre doc.familie.
cardul nu confirma si faptul ca esti asigurat.
sursa de informare - doc.familie
deci adev ramane singurul mod de-a demonstra ca esti asigurat.

Am primit in data de 29.11.2012 notificarea prin care mi-se aduce la cunostinta ca postul este desfintat (reorganizare societate) si ca nu au alte posturi disponibile cu pregatirea mea. Dupa cele 20 de zile de preaviz mi-se inmaneaza o decizie de concediere care nu clarifica de loc defintarea postului pe care il ocupam.. (in organigrama postul apare)......
Precizez ca societatea are o firma externalizata care se ocupa de RU(este normal sa mai apara in organigrama societati ...)
1.Decizia nu trebuia sa contina inf.de mai jos sau asemanatoare despre care sa iau la cunostinta
1.Desfiinţarea locului de muncă ocupat de salariatul ... ca urmare a dificultăţilor economice, a transformărilor tehnologice sau a reorganizării activităţii, aşa cum rezultă din ................................?.....................................................................;
2.Imposibilitatea angajatorului de a oferi salariatului alt loc de muncă compatibil cu pregătirea sa profesională, aşa cum rezultă din ..............................?................................................ ;
3.Adresa nr. ................/.................... prin care angajatorul a solicitat sprijinul A.J.O.F.M. în vederea redistribuirii salariatului .......................?............................... corespunzător pregătirii sale profesionale şi răspunsul salariatului în acest sens .
deci cu data de 31.12.2012 salariatului ii inceteaza cim-ul cf demisiei facute de el cu art.55/b
chiar daca acesta prezinta concediu medical si pe luna ianuarie2013
Cum se procedeaza in cazul in care un salariat are cerere de incetare cu 55 lit. b) si vine cu un concediu medical care depaseste data incetarii, se inceteaza contractul la data solicitata de angajat sau se continua contractul pana la data terminarii concediului medical si abia apoi incetarea CIM-ului? Si daca se continua activitatea unde in lege se precizeaza acest lucru?
buna ziua,
va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile care trebuiesc respectate atunci cand esti anuntat de societate ca iti este desfintat postul; in aceasta postura mai sunt lati 2 colegi.
am dori sa stim daca societatea este obligata sau nu sa ofere si un salariu compensatoriu ( in roi nu este specificata aceasta obtiune din lege)
buna ziua,
daca se poate , am nevoie de o fisa de post pt director tehnic, (productie si imbuteliere apa).???
Răspuns la discuția modificare / corectie revisal ???
modificare trebuia facuta in 2008, acum incerc sa '' fac curat..'', sa aduc la zi toate modificarile pe care salariati le au .
sa inteleg ca este mai intelept sa fac o adresa catre itm pentru a fi cat mai inregula cu corectiile /modificarile pe care ar fi normal sa le fac.
Răspuns la discuția modificare / corectie revisal ???
ce se intelege prin revisal vizat..., eu trimit revisalul on-line, tot ce modific salvez in pdf.
va rog sa ma sfatuiti, este corect sa fac modificari in revisal daca gasesc in el nereguli in declararea activitati unui salariat.

expl: am un salariat care nu are trecut in revisal toate modificarile care tine de functia lui .