Bună seara !
Am o intreprindere individuala, sunt angajat și în alta parte unde plătesc toate contribuțiile către stat inclusiv sănătate, din anul 2024 voi mai plăti sănătate și pentru II separat?
Bună seara !
Ma puteți ajuta cu un răspuns as dori sa divorțez, am un apartament luat cu ipoteca împreună cu el cum ar fi corect sa procedam? Trebuie mers la banca și rezolvat cu banca și apoi divorț?
Buna ziua ! As dori sa știu cum se procedează la un divorț cu împărțirea bunurilor in cazul in care apartamentul este luat cu rata cu ipoteca și ce proces trebuie intentat !
As dori sa știu dacă este legal ca firma la care lucrez sa își rezerve dreptul de a plăti concediul medical ? Are dreptul de a refuza plata concediului medical vizat sau nevizat la medicina muncii ? Mulțumesc !
As dori sa știu dacă este legal ca firma la care lucrez sa își rezerve dreptul de a plăti concediul medical ? Are dreptul de a refuza plata concediului medical vizat sau nevizat la medicina muncii ? Mulțumesc !
Buna ziua ! Am pățit o chestie destul de ciudata , am alimentat la OMV și am făcut plata cu cardul moment in care a dat o Tranzacție nereușită sa încercat din nou plata și a mers am luat chitanța și am plecat ! Nimic anormal pana aici acasă mi-am verificat banii pe card și surpriza OMV mi-a blocat de 3 ori suma ! Va rog sa îmi spuneti cât de legal este ce au făcut cei de la OMV ?