avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Activitate zugoza5

Activitate zugoza5

Răspuns la discuția Dovada platii amenzii penale
Nu mi ati raspuns la nici o intrebare

adutescu a scris:

La reabilitare.
Teoretic amenzile penale se sterg din cazier dupa o perioada de 3 ani, daca nu ati savarsit alte fapte. Atunci nu va mai trebuie nici o chitanta.
Practic, nu le sterge nimeni, asa ca trebuie cerut in instanta sa se constate ca a intervenit reabilitarea de drept. O sa se judece ca un proces, si acolo depuneti chitantele de azi.
Succes!

Salutare! Am achitat la trezorerie o amenda penala si cheltuieli judiciare. Trebuie sa fac dovada ca am platit amenda sau doar cheltuielile judiciare?
Unde imi va folosi chitanta ca am platit amenda?
Răspuns la discuția Recidiva dupa amenda penala
adica nu m as afla in situatia in care sa primesc cu executare?
Din pespectiva recidivei daca am amenda penala ca prima decizie definitiva , ce se intampla ( in terorie, din fericire) in caz de alt dosar penal?
adica se mai poate lua o amenda penala sau se poate da cu suspendare o pedeapsa?
ce s-a mai intamplat de atunci?
Cat castiga un presedinte aL CAR, sau cat valoreaza indemnizatia de conducere? sunt curios de un salariu orientativ
Răspuns la discuția Alcool la volan
ceva vesti noi?
rezultatele analizelor la sange au venit.
1,7 si 1,5.Pagubele au fost achitate.
Carosabilul era umed, Intentia de a conduce autoturismul era pe o distanta de 600m la ora 1 a.m. pe drumurile din interiorul localitatii.
Intrebarea mea este care ar fi pedeapsa cea mai corecta, cea care se da cel mai des pentru accident fara victime si alcoolemie.
observ din CPP ca ma pot reprezenta singur.Sugerati sa fac acest lucru sau sa platesc un avocat? Am citit 1000 de spete, sunt constient ca precedentul judiciar nu e izvor de drept dar ca sa ma declar vinovat si sa aleg procedura simplificata nu vad de ce ar fi greu.In caz ca pedeapsa este una nesatisfacatoare pentru mine, as alege un avocat in Apel.Pareri?