in primul rand notificati-i in scris rezilierea contractului si solicitarea de restituire a vitrinei, dupa care, daca refuza in continuare predarea ei, faceti plangere penala la politie ptr abuz de incredere...
Decizia din recurs nu se comunica, fiind irevocabila, deci nu aveti ce sa mai asteptati acasa.
termenul de 15 zile curge de la data pronuntarii solutiei de instanta, nu de la data comunicarii solutiei.
scrie in hotarare daca este irevocabila sau este atacabila cu recurs. Procesele in aceasta materie incepute inainte de adoptarea Micii reforme in justitie s-au incheiat cu hotarari atacabile cu recurs, iar cele pornite ulterior, conform modificarilor aduse de legea 202/2010 (mica reforma), s-au finalizat cu hotarari irevocabile, care nu pot fi atacate.
asadar, analizati si vedeti in ce situatie va incadrati.
atentie: hotararile pronuntate ulterior micii reforme sunt irevocabile, ceea ce implica faptul ca acestea nu se comunica partilor din dosar.
atentie!! nepredarea permisului in termen de 15 zile de la pronuntare atrage majorarea perioadei de suspendare cu 30 de zile.
aveti 15 zile de la data pronuntarii solutiei in recurs, solutie care nu vi se va comunica, asa cum s-a intamplat cu cea din prima instanta. asa ca, mergeti si depuneti de bunavoie permisul la politie. este posibil ca acestia sa va ceara o dovada a solutiei din recurs, caz in care trebuie sa mergeti la Tribunal si sa solicitati un certificat de grefa din care sa reiasa solutia ( copie de pe Decizie nu puteti sa obtineti in 15 zile de la pronuntare ptr ca aceasta nu este redactata intr-un tp atat de scurt ).
e suficient factura +chitanta
eu va sfatuiesc sa depuneti si plangere penala impotriva lor... temei legal aveti, tulburarea de posesie, poate asa se sperie, dar din ce spuneti, s-ar putea sa aveti de-a face cu niste escroci...
in primul rand, trebuie sa solicitati instantei iesirea din indiviziune.
puteti sa va recuperati banii respectivi in cadrul unui proces separat de cel in care Prestatorul v-a solicitat penalitatile. este evident ca si acesta trebuie sa raspunda ptr pagubele produse, iar refuzul lui de a va achita factura respectiva nu presupune si ca aceasta nu trebuie achitata..tocmai de aceea va adresati instantei de judecata, sa stabileasca daca prestatorul trebuie sau nu sa achite contravaloarea respectivei facturi, iar din ceea ce spuneti dvs, aveti sanse foarte mari de castig.
1se poate inmatricula un autoturim pe o Parohie, in conditiile stabilite de Statutul Bisericii din care face parte Parohia.
2da, la momentul inmatricularii se plateste taxa de prima inmatriculare.