avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate Andra2806

Activitate Andra2806

Soțul are încă trei frați la succesiune ia despăgubit și au semnat în favoarea lui sa ii rămână proprietatea de la părinți,ptr bani de despăgubire am făcut rate amândoi dar eu nu sunt trecură și nu am dreptul la proprietate,ce acte trebuie sa facem sa fiu și eu trecuta ca proprietar?
Discuție concediu
daca am fost in ccc cu contractual suspendat si am incetat contractul de munca in cat timp trebuie sa imi plateasca zilele de concediu ramase !
Discuție ccc
Buna ziua!Daca sunt in ccc si ma intorc la munca intru in stimulent si daca la munca nu mi covine pot reintra in ccc!
Răspuns la discuția hotarul
care este proprietarul! pomul este de 60 de ani si acum a cumpărat grădina si vrea sa l taie!
Discuție hotarul
daca un pom se află exact pe hotar ( crescut in gard) poate fi tăiat de unul din proprietari fara acordul celuilalt?va multumesc!
Buna ziua!Va adresez si eu o intrebare numele unei persoane cu handicap!A avut un aboment telefonic si ia venit o facura cu apeluri internationale pe care el nu le-a vorbit in valoare de 600 lei!!A mers soția la reprezentanta a anunțat ca a fost o greșeală și au spus că anulează facuta!A renunțat si la abonament intr timp iar dupa 6 luni ia venit acasa o executare silită ca urmare a nepoatei facturii de 600 lei!Intrebare mea este daca au dreptul sa ii puna oprire pe pensie?Va multumesc!
Discuție CIM
Buna ziua!Cum pot sa verifice o persoana ca a avut CIM inregistrat!(a primit un CIM dar ulterior cand s-a îmbolnăvit a fost lasat acasa spunand ca nu a platit cass ul si nu ii primeste medicalul) Va pot trimite contractul sa imi spuneti daca este valabil sau nu ? SAU poate imi puteti spune unde sa merg sa vetific?Va multumesc mult!
Discuție Salariul
Daca o persoana a lucrat la o firma si nu a mai primit salariul pe ultimele 3 luni ce poate face?( acum nu mai lucreaza la firma respectivă)
Răspuns la discuția Concediu de odihnă
Sa fac eu p cerere pe care sa o aprobe ?

Cornel Vasile a scris:

Va trebuie aprobarea pe o cerere de reprogramare a CO dupa revenirea din CCC.


Buna ziua!urmeaza sa merg sa semnez suspendarea cim pentru a intra in ccc,ce documente trebuie sa imi elibereze firma si daca o sa imi dea un document in care sa specifice ca am rAmas cu 20 de zile de concediu neefectuate!Va multumesc!