avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Mulțumesc frumos pentru sfat!

Bună ziua!
Timp de un an,am tot depus plângere la postul de politie ,împotriva fiului meu, ne-a amenințat cu moartea, ne-a bruscat ne-a dat lucrurile afară din casă.......toate cele relatate au fost înregistrate cu apeluri la 112.
Poliția, nu a făcutnimic în sensul de a ne apara, din contra se cunosc și mă cheamă tot pe mine la politie sa ma certe sa ma pună la zid!
Acum trei ani cuscrul mi-a spart bara la mașină, a ciuruit-o cu o șurubelniță, am repetat și mi-a zgâriat-o soția acestuia.......șeful de post ma cheamă și da de pereți cu mine,ne auzim din stradă!
Ce pot sa fac,unde sa ma duc pentru rezolvarea declarațiilor, si pentru a reclama postul de politie, ni au făcut nimic, dar absolut nimic, dacă te duci la post își pun mâna în cap nu știu cum sa scape de tine și se fofileaza ca să nu-ți dea nr de înregistrare, am cerut protecție pentru ca nua simțeam în siguranță, au spus ca ei nu au dreptul sa facă asa ceva.....
Și multe....unde sa fac reclamație ca aceștia sa -și facă treaba?


Care este termenul legal pentru un proces în civil?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

În acest caz trebuie urgentat.
Era mai bine sa fi deschis și un proces civil dar acum ati depășit termenul și doar în penal se mai poate rezolva.

Bună seara!
În curtea casei mele, se afla 2000 de m pătrați de pământ, pământ care a fost al tatălui meu din partea bunicilor lui și în urma divorțului de mama mea,a rămas acesteia,deoarece, mama și copii au rămas în casă .Mama mea ,a cerut mamei ei 2000 de m din proprietatea dânsei, ca să nu mai zică tatăl meu ca ii ia pământul!Tatăl meu a decedat acum pământul este cel de la bunica din parte mamei,ce trebuie sa fac,să recuperez cei 2000 de metri de pământ ai tatălui meu,care ,cred ca a rămas la primărie!
Mă gândesc că primăria trebuie sa-mi dea cei 2000 de mazri de pământ ai tatălui meu,care a plătit impozit pe el pana a murit!

Este vorba de masina mea,mi-a distrus-o un idiot!

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Lăsați lucrurile asa.
Daca va cheamă la poliție va puteți angaja avocat și poate scăpați.
Avocatul poate depune cereri, etc...

Prescripția răspunderii penale se calculează de avocat exact precum o face judecătorul cu dosarul în fata și nu pe bănuieli.
Este necesara încadrarea juridica sau schimbarea încadrării juridice care se poate face și în fata instanței.

Scris din București 2023

Am un dosar de distrugere la postul de politie de 4 ani,încă nu a ajuns pe masa procurorului, dacă mai trece un an ,se prescrie?
Am semnat la notar un contract de vânzare-cumpărare su abitatie viageră, pentru mine și mama mea.Eu sunt beneficiarul dreptului de abitatie, fiul meu este nudul propietar.
Fiul meu,a scos vita de vie,a distrus o boltă cu struguri de masă, care intrase pe rod de un an,a turnat beton,a dat gauri prin tavanul uneia dintre camerele de la parter,fără acordul meu. Spune ca ia dat voie mama mea.Are voie sa facă modificări dacă eu nu sunt deacord?
Contract de vânzare-cumpărare cu abitatie viageră!Eu sunt titular de abitatie viageră!

gi-jane2 a scris:

actul ala cum de numeste, ce ati semnat exact ?

Fiul meu,îmi stingă că nu am nici un drept să stau în casă, că am fost proasta și am făcut toate actele pe numele lui,chiar și autorizația de construcție, că mi-a zis,la vremea respectiva, să le trec direct pe numele lui, ca să nu mai alerge și el după moartea mea!
Menționez, că eu mai am un fiu,cu handicap, pe care vrea să-l dea afară din casă, ia dat termen o săptămână să-și găsească chirie și să elibereze camera!Vine peste noi și ne amenință, că ne da afară!,că nu pot să mai stric actul, si ce dacă am făcut eu casă,n-am nimic pe numele meu!
Fiul meu spune ca eu nu am nici un drept la casă, si ma va da afara împreună cu Fiul meu cel mic!