Nu ! Tatăl copilului împreună u mama lui ! Mă amenință că îl ia!! Acum vrea copilul în fiecare week la ei si i-am zis că nu sunt de acord ! Dar mi-a zis cineva să nu îl dau nici măcar un week pe luna ca poate nu il lmai da înapoi! Ca nu e nimic scris!
Buna ziua! Sunt necăsătorită ,copilul e pe numele lui ! Mama lui mă amenință că îmi ia copilul ! Se poate? Eu nu lucrez, stau cu părinții! Mă jignit ca nu am grijă de copil ,el stă cu masa si vine la el o dată pe săptămână! Ajutatima cu un sfat va rog!
Buna seara! Am nevoie urgent va rog de un sfat,zunt disperata! Am un copil de 1 si 2luni ! Este pe numele tatălui ,eu nu mai locuiesc la el nu suntem căsătoriți nik! Eu nu lucrez deocamdată ,el ma ajuta când vrea cu bani! El ma amenință că îmi ia copilul când face 2ani ca ard dreptul! Eu dacă mă angajez Dar nu pot să las copilul cu mama ea fiind pensionata cu psihiatrie,el totuși poate lua copilul! ??? El are servici sta cu masa care d pensionara! Eu vroiam să-l dau in judecata pt pensie Dar poate lua copilul? Va rog un sfat orice! Mulțumesc!
Buna seara! Va rog ajutatima cu un răspuns! Am un copil de 1 an! E pe numele tatălui,dar noi nu suntem căsătoriți! Am locuit la el dar am plecat cu copilul pt ca bea si baga banii la aparate! Eu nu muncesc deocamdată stau la părinții mei! Vine si o vede 1 data pe sapt ,sta cu ea 2 ore și atât! Si in continuare îmi spune că nu are bani ,ba îmi dă 2 mil ,ba 5 cat vrea el! Nici nu suna să întrebe de ea decât Da 2 mesaje pe zi! Nu vreau asa tata pt copil!
Ce dovezi ar trebui să aduc ca să-l decada din drepturi!??? Ca așa nu se poate! Eu fac totul pt ea! Mulțumesc
Buna seara...sunt însărcinată în 6 luni,urmeaza să nasc pe la începutul lunii mai.Eu am lucrat în Romania 8 luni și după aceea în străinătate aproape 6 luni.Intrebarea mea este ca să acumulez acele 12 luni lucrate avand doar 8 luni se adună și lunile lucrate în străinătate? Va rog un răspuns .Sanatate
Inca o intrebare....daca are doar cele 10 luni lucrate in tara si ii mai trebuie 2 sa indeplineasca cele 12 luni lucrate in 2 ani,daca a lucrat in strainatate se iau in considerare cate luni a lucrat in strainatate sau nu are nici o legatura? Multumesc anticipat,
Buna seara...am uitat sa precizez: eu nu am sanse sa iau indemnizatie deoarece am 8 luni lucrate,este vorba de prietenul meu,tatal copilului.Data estimativa a nasterii este inceputul lui mai (2 -4 mai).El a lucrat timp de 10 luni ca stivuitorist