avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate MelisaMelisa

Activitate MelisaMelisa

Bună ziua,
Care este procedura de intabulare a unui teren cumpărat cu contract de vânzare cumpărare de mana în urma cu 10 ani? Impozitul este platit de catre mine de la cumparare. Terenul nu are titlul de proprietate. Vânzătorul avea doar actul de succesiune, unic succesor dar din păcate nu mai este în viata.
Va multumesc
Buna ziua,
Cum se procedeaza in cazul concesiunii locului de veci dupa decesul concesionarului.
Exista o lege care reglementeaza succesiunea pentru locul de veci concesionatsau pur si simplu se trece pe numele unui urmas .
Multumesc.
Buna ziua,
Cum se procedeaza in cazul concesiunii locului de veci dupa decesul concesionarului.
Exista o lege care reglementeaza succesiunea pentru locul de veci concesionatsau pur si simplu se trece pe numele unui urmas .
Multumesc.
Buna ziua,
As dori sa stiu cum se poate intabula un pamant cumparat in anii 2010 prin contract de vanzare cumparare de mana.
Multumesc pentru raspuns.
Nu este intelegere si as dori sa impartim casa , nu sa vindem. Este o cale légale ?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Daca va intelegeti rămâneți în indiviziune si va impartiti neoficial spatiul,La fel daca exista acord faceti partajul la notar sau daca nu exista intelegere mergeti la iinstanta,solicitand atribuirea imobilului catre una din parti parte cu obligatia de a fi despagubiti ceilalti.,sau impartirea in natura daca este posibil (varianta putin plauzibila)

Buna ziua,
In urma unei succesiunii am primit o parte dintr-o casa care este locuita de ceilalti mostenitori.. Sunt inscris in cartea funciara la adresa casei in urma succesiunii. Cum se procedeaza pentru predarea corelativa a posesiei si respectarea dreptului de proprietate? Multumesc.
Multumesc
Am un carnet de economii CEC din 1996
Se mai pot recupera banii economisiti pe acest carnet de economii CEC
Daca da, cum se procedeaza?
Buna ziua,
In urma unei succesiunii am primit o parte dintr-o casa care este locuita de ceilalti mostenitori. Imi este interzis accesul in casa. As dori sa imi spuneti in ce conditii pot avea dreptul sa locuiesc in aceasta casa, sa folosesc dependintele, sa destin cheia de la poarta. Sunt inscris in cartea funciara la adresa casei in urma succesiunii.
Multumesc
Buna ziua,
In urma unei succesiunii am primit o parte dintr-o casa care este locuita de ceilalti mostenitori. Imi este interzis accesul in casa. As dori sa imi spuneti in ce conditii pot avea dreptul sa locuiesc in aceasta casa, sa folosesc dependintele, sa destin cheia de la poarta. Sunt inscris in cartea funciara la adresa casei in urma succesiunii.
Multumesc
Răspuns la discuția Succesiune
Nu se considera ca banii sunt bun comun in cazul acesta?