nu te certa cu oamenii mai mult decat cu tine insuti
e o vorba, nu te certa cu oamenii mai mult decat cu tine insuti
Ea abia a iesit din spital de 2 saptamani si nu ia tratamentul, fuge, sta le la vecini si pe strazi.
Sanatatea ei e in pericol,ca nu are grija de ea.
Ce pot face mai departe?
Sa cer la un spital internare involuntara?
Medicul de familie ,doarme,imi spune ca stie cazul ei,dar ea cum nu vrea internata,nu are ce sa faca.
Credeam ca daca as fi tutore, as fi considerat ca un membru al familiei si as putea sa o internez involuntar.
Ca tutore ce avantaje am in fata ei? ca ma pot ocupa de acte si atat? credeam ca am drepturi depline, sa o duc in spitale, sa o internez cand vreau, ca sa ii puna mintile in cap , ca in libertate face ce vrea, nu asculta nici de rudele ei din straintate, le inchide telefonul si sta afara cu toti boschetarii.
nu ia tratamentul acasa, nici sub supraveghere, e ca un drac de om , care nu are stare, care vrea afara la tigari si sa piarda vremea pe afara, in nebunia ei si nu asculta de nimeni, doar de boschetarii care ii spun ca ea e normala.
asta si merita, o viata nedemna, pentru ca in viata de zi cu zi, isi bate joc de toti, de rude, de ea, incat va ajunge cea mai usoara femeie posibil, poate chiar va si muri . Deci da, mi-as dori sa o condamn la o viata nedemna, internata involuntar, macar acolo isi pune mintile la loc.
Este nevoie de proces doar ca sa imi sterg o amenda penala de pe cazier? In 2019 a fost achitata amenda...
Acte necesare tutore
Buna ziua,
Am o amica ce are schizofrenie si nu are discernamant, nu isi intelege situatia, tratamentul nu il ia din spital, adica nu accepta sa fie ajutata deloc, desi are tratament de la spital si nici nu accepta sa fie ajutata mai departe.
Pot sa ii devin tutore? ce acte ar fi nevoie?
Daca as fi tutore, as putea sa o internez impotriva vointei ei?
as putea oare sa o internez involuntar?
Buna ziua,
Cum pot sa imi dau seama de autoritatea ce tine evidenta cazierului meu? la judecatoria din oras sau la judecatoria din resedinta de judet? Cere la instanta de judecata ce m-a judecat? aceea e tocmai in Bucuresti, nici nu mai stiu unde exact.