Buna ziua am lucrat in Danemarca si am primit banii de concediu pe anul trecut aici in tara in cont banca am o proprire pe cont ce vreau sa stiu se pot face proprire pe toti banii de concediu in virament de specifica ca sant bani de concediu de la finante din Danemarca
buna ziua
nu sunt divortat, de 12 ani copilul este la mine, timp în care mama copilului n-a fost interesata de el
între timp a nascut, in anul 2007 iar acel copil a fost trecut pe numele meu
cum trebuie sa fac sa divortez de ea?
numarul de dosar este pe foaia care o am acasa dosar pensie de boala decizie medicala aceste doua numere de dosar zic ca sant dar nu poate sa le arate ami puteti spune un articol de lege prin care pot sa cer de la serviciul de expertiza deosarul de boala sau sa pot face copii sa le duc la casa de pensii
Nu miau cerut nici un act zic ca nu este dosar de pensie de boala dar tatal meu are toate actele originale de la comisia de expertiza iesirile din spital plus actele care ateste ca au fosti cei de la primarie .
buna ziua am si eu o nelamurire tatal meu a fost pensionat pe caz de boala in anul 2009 pana in anul 2012 dupa care a iesit la pensie de drept cei de la casa de pensii a trimis o notificare prin care se rezulta ca sub numitul ....... a primit pensia de boala necuvenit am fost la ei cu toate actele care atesta ca este bolnav si au zis ca nu exista dosar la casa de pensii si sa ma duc la serviciul de expertiza medicala a capacitatii de munca am fost la ei am intrbat de numarul de dosar au zis ca este dar nu poate sal arate mentionez ca am toate actele cate atesta ca sotul meu este bolnav de gradul 2 diagnostic cod i63, i10 eu am drepul sa ma uit in dosarul sotului meu care este la serviciul de expertiza medicala a capacitatii de munca sau sa cer o copie a dosarului.Va multumesc
Buna ziua am si eu o nelamurire tatal meu a fost pensionat pe caz de boala in anul 2009 pana in anul 2012 dupa care a esit la pensie de drept cei de la casa de pensii a trimis o notificare prin care se rezulta ca sub numitul ....... a primit pensia de boala necuvenit am fost la ei cu toate actele care atesta ca este bolnav si au zis ca nu exista dosar la casa de pensii si sa ma duc la serviciul de expertiza medicala a capacitatii de munca am fost la ei am intrbat de numarul de dosar au zis ca este dar nu poate sal arate mentionez ca am toate actele cate atesta ca sotul meu este bolnav de gradul 2 diagnostic cod i63, i10 eu am drepul sa ma uit in dosarul sotului meu care este la serviciul de expertiza medicala a capacitatii de munca sau sa cer o copie a dosarului.Va multumesc
Buna ziua tatal meu a post pensionat pe caz de boala 29.03.2011-29.03.2012 din data de 29.03,2012 nu sa mai prezeentat sa fac examenul medical acum cei de la casa de pensii ai opreste din pensie o suma de.... pe perioada 01.03.2011-26-01.2013 spunand ca sa prit pensia necuvenit el avad decizia medicala inregistrata