avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Activitate Puscasu Florentina

Activitate Puscasu Florentina

Discuție divort
Bună ziua eu am divorțat în 10 10 2018 și am primit sentința mai am 10 zile pn trece termenul de 30 de zile de la comunicare pot merge mai repede de 30 de zile pt ca imi trebuie sa fac buletinul din nou și sa văd dacă mio face definitiva și irevocabila Mulțumesc
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Bună ziua as dori sa întreb eu am sentința de 2 săptămâni cât trebuie sa aștept pn mio Da definitiva
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Vă mulțumesc pt răspunsuri dar când pot sa merg la un avocat sa îmi facă cererea de executare silita ca de aproape 2 săptămâni am primit sentința vreau sa recuperez bani pe 4 luni restanta
Bună ziua as dori sa întreb dacă sentința sa date deja și tatăl trebuie sa plătească din urma pe 4 luni nu trebuia deja sa fie arata suna restanta
Bună ziua am o nelămurire de curând am primit sentința de divort și fostul trebuie sa plătească pe 5 luni din urma de când trebuie sa înceapă sa plătească de la primirea sentintei
Bună seara ăsta dori sa întreb cât vine de plata lunar dacă are 1/6 pt fiecare copil cam cât vine suma lunara

Bună ziua Mulțumesc mult pentru răspuns dar deocamdată nu a achitat nici un fel de suma de 7 ani îmi cresc singura copii fără nici un ajutor din partea lui
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Dupa legalizarea sentintei il somati pe tatal copiilor sa va dea banii conform sentintei
Nu vrea, va adresati unui executor judecatoresc.
Da, daca scrie din august 2018 de atunci va trebui platita pensia daca, intre timp, nu a achitat diverse sume.

Deocamdată nu a achitat nici o suma de bani de 7 ani îmi cresc copiii singura fără nici un ajutor din partea lui
Mulțumesc mult pentru răspuns dar eram curioasa sa știu de ce nu ia dat sa plătească de când am început procesul sau de cand am băgat dosarul pt divort de anul trecut
Bună ziua am o nelămurire am terminat cu divorțul și sentința sa dat în 10 a 10 2018 și aștept doar sa vina hotărârea judecătorească dar în sentința data scrie ca pârâtul este obligat sa plătească copiilor din august 2018 de atunci trebuie sa îmi plătească sau de cand