avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Activitate fecsketata1958@gmail.com

Activitate fecsketata1958@gmail.com

Respinge cererea de reezaminare se pot ataca si cu ce denumire. ?/?? Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns
Am toate acte doveditoare/Nu este radiat la OCPI PENTRU- CA NU A FOST PREDAT ACTELE DE CATRE RECUPEATOR TOTUL ESTE ASA CUM ERA IN TIMPUL CREDITULUI.. LA SARCIN...Pentru nu noi era bun asa ca era platit de alte persoana ./ ANI A,]M DAT NOI SI NOI ERAM PREZENT LA NEGOCIERI./asa a cerut recuperatori..Dar nu are nici un act nici cine a achitat creditul noi ave TOATE ACTELE .PENTR- CA DUPA PLATA SI FACEREA ACT DE VANZARE CUMPARARE AM LUAT ORCE ACT LA MINE. A TRECUT 9 ANI !!!..Am stat in liniste .Intrebarea vine dupa cati ani se pot radia adica iesit din termen ?/??.dACA PRIMESC UN RASPUNS MULTUMESC FOARTE FRUMOS.
Creditul a fost achitate la recuperator,Cu motivul ca banca a dat in mana recuperatr din cauza neachitarea datoriei la timp..Intrebarea.....Banca nu ezista de 8 ani .Datoria era achitate la recuperaor act de plata este.Nu se gasesc nicaieri recupertori.Parca sediul er la Ceslovacia si numai o cladire era luate in chirie la Bucuresti..Ce se pot face ?/??.Multumesc foarte frumos daca primesc un rasuns
Buna ziua.Multumesc raspusul dar situatia este in felul urmator..Banca nu ezista de 7 ani.A fost dat datoria in mana recuperator. pentru- ca nu a fost respectate plata la timp...Recuperatori. a vea .Adresa in Cheslovacia si aveau un spatiu ciriat la Bucuresti si am fost chemat la negocieri.Pe alt nume este achitat suma asa a fost cerute de catre recuperatori..dupa negocieri. cel putin 8 ani dar este asa ramase la CF cum era in timpul datoriei ..nu este facut nici un alt notare la CF,Dar bineinteles numai numele era folosite bani nu persoana respective a da.DECIt.A scris cu mana un act ca nare nici o cerere.. Deci ca suma este platite act este este si un cotract de vanzare cumparare ..dar daca a trecut cel putin 8 ani si nimeni na declarat nimic..la =OCPI acuma nici noi nu vrem schimbare ..DE ACEIA A FOST INTREBAT DUPA CATI ANI SE POT FACE RADIERE LA CF ???ASA CUM ESTE ACUMA la CF
Dupa cat an se pot radia CF Daca este credit ipotecar incheiat cu o banca.Atentie.Creditul este dat inapoi la recuperator achitate de alte persoana dar nimic nu este trecut la OCPI Adica modificare in CF este ramas asa cum era cerut creditul.Pesoana respectiva cine figureaza la CF Nu avea dreptul persoana respective de- a da inapoi creditul la recuperator A dat bani si tot asa numit jocul a facut alt persoana..Dar in CF NU ESTE MODIFICARE NIMIC...Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns
O CF IN CARE FIGUREAZA DONATIE SE POT DEPUNE LA BANCA PENTRU CREDIT IPOTECAR ??/? Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns
O persoana a lasat un Testament scris cu mana fara notar dar este scrise de alte persoana pentru- ca defunctul nu stia sa scrie,Dar este semnat de 3 martor actul respectiv .Asa este valabil actul respectiv ???.Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns
Buna ziua DA SANT PENSIONAR
Am scoala de profesionala de 3 ani am facut practica in productie.Casa de pensii nu recunoaste ca nu este Facultate.Ce pot face.Adeverinta de- la scoala de profesionala am in act scrie ca 3 ani a fost scoala si practica era facute in producrie Ce pot face ???.Multumesc deja inainte daca primesc un raspuns.
Unde se pot gasi statul de plata pentru SRL cand la ITM NU ESTE LA RECUPERATORI NU ESTE NICI IN JUDETUL HARGHITA NICI IN JUDETUL MURES CA FIRMA ERA VANDUTE IN FATA UNEI NOTAR LA TG- MURES. FOARTE FRUMOS CER DACA PUETETI SA AJUTATI MULTUMESC DEJA INAINTE.