avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Activitate Geta 853 @Yahoo. ro

Activitate Geta 853 @Yahoo. ro

buna . trebuie cel putin 60 zile . daca sunt 63-64 de zile cu atat mai bine
fata mea face 2 ani pe 26 iunie si intra tatal 2 luni . eu am facut socoteala si ar trebui sa incep munca cu 1 aprilie
Discuție amenda
Buna ziua . Patania Mamei .Saptamana trecuta un un nepot (de 8 ani si 10 luni a furat telefonul mamei mele si a sunat la 112 , spunand ca , bunica lui naste.(45 ani) sora mea sa trezit cu Ambulanta la poarta . fara sa stie absolut nimic despre acel apel la 112. . SOFERUL SI ASISTENTA au facut reclamatie la Politie . sora mea a primit amenda de 300 lei si mama mea 1500 lei . (afirmand ca mai era un caz si din cauza asta ar fi murit omul acela). intrebarea mea este ; CUM SA VINA O AMBULANTA AIUREA FARA SA VORBEASCA CU UN ADULT???????? AMENDA TREBUIE PLATITA IN TERMEN DE 15 ZILE (MAMA ARE PENSIE DE 700 LEI.SI 72 DE ANI)
Răspuns la discuția Deschidere succesiune 2018
multumesc frumos . o zi buna sa aveti
si daca vecinii nu vor sa se puna martori. merge martori din comuna unde apartin ??????????? acolo se stiu toti (sunt sate mici)
si eu sunt in aceiasi situatie . doar ca martori nu am ( nu vor sa se puna rau cu matusa mea din sat) nu merge sa faci o hartie pe la primarie . politie in loc de martori???????????
tatal meu a decedat in luna a 10 a 2017. are titlu de proprietate pe numele lui sunt unica fiica ..ce acte sunt necesare pentru succesiune ( sa trec pe numele meu tot). cat costa succesiunea????
multumesc frumos . daca o sa faca magarii . o sa inchid contul
adica . fac si ilegalitati????????????? pot contesta daca incalca aceste (legi_)?