reclamatii.iasi@anpc.ro.
Din cate am inteles firma este in Iasi ;
anpc-protectia consumatorilor .
Am patit acelasi lucru si ei au rezolvat , trimiteti email cu toate dovezile...
Multa bafta!!!
ChristianAndreea
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
I am dat termen cele 72 de ore , apoi in fiecare zi am zis sa fiu intelegatoare cu dumnealui , dar astazi si a bagat ... in banii mei. Imi cer scuze de vorbele redactate mai sus... multumesc! Tinand cont ca am 2 copilasi care dorm pe jos pe saltea , din cauza domnului, pe banii mei.
Buna ziua ! Pe data de 23.02.2019 am chemat pe un domn care face mobila la comanda , sa i a masurile necesare pentru a mi confectiona un dormitor . Toate bune !!! A facut un contract , si i am dat 1800 lei avans , urmand ca pe data de 23.03.2019 sa vina sa si onoreze comanda si sa i dau diferenta de 1830 lei. Dar astazi este 02.04.2019 si ma tot amana ." Ca vin maine, ca nu am masina, ca am probleme personale etc. " . Am fost si la politie , dar domnul politist mi a spus ca l am obosit povestindu i problema mea si ca nu ma poate ajuta. In cazul asta eu cum sa mi rezolv problema ???
Buna ziua ! Tatal meu a "vandut"masina personala in anul 2013, fara a face acte de vanzare_ cumparare, la momentul respectiv, deoarece domnul care a cumparat o nu i a inmanat suma intreaga( aflandu se cu varul meu la momentul tranzactiei). Deci fiind " om de incredere". Intreaga perioada 2013-2019 tatal meu nu s a mai intalnit cu domnul in cauza , l a sunat de nenumarate ori sa i inmaneze si diferenta de banuti" nu i a raspuns" . Cu alte cuvinte cartea de identitate a masinii se afla in posesia mea , dar tatal meu a primit o infiintare de poprire de la consiliul local precum nu a platit impozitul masinii respective din 2013-2019.,si 3 amenzi 2013,2014,2015 luate pe masina( viteza, rovinieta). Am vorbit cu domnul in cauza acum 2 zile a spus ca ma v a suna d-lui intr o ora , dar cand am incercat eu sa l sun cam dupa 2 ore nu a raspun , dupa care mi a blocat apelurile. Ce pot face sa recuperez suma sa radiez masina.
Va multumesc!