avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Activitate ChristianAndreea

Activitate ChristianAndreea

Răspuns la discuția Covid-19
Buna ziua ! In momentul de fata avem in tara STAREA DE URGENTĂ , se mai aproba ??

Cornel Vasile a scris:

Pana la adoptarea unor noi reglementari , da.

Răspuns la discuția Covid-19
Multumesc frumos! Asteptam cu nerabdare demararea oficiala a programului...
Discuție Covid-19
Avand in vedere situatia critica privind virusul COVID-19 , credeti ca se mai desfasoara acordarea "tichetelor rabla, martie 2020"?
reclamatii.iasi@anpc.ro.
Din cate am inteles firma este in Iasi ;
anpc-protectia consumatorilor .
Am patit acelasi lucru si ei au rezolvat , trimiteti email cu toate dovezile...
Multa bafta!!!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
O intrebare ??? Daca i am facut notificare prin avocat , ii pot face la politie si o plangere de inselaciune , pe baza contractului ???
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
I am dat termen cele 72 de ore , apoi in fiecare zi am zis sa fiu intelegatoare cu dumnealui , dar astazi si a bagat ... in banii mei. Imi cer scuze de vorbele redactate mai sus... multumesc! Tinand cont ca am 2 copilasi care dorm pe jos pe saltea , din cauza domnului, pe banii mei.
Buna ziua ! Pe data de 23.02.2019 am chemat pe un domn care face mobila la comanda , sa i a masurile necesare pentru a mi confectiona un dormitor . Toate bune !!! A facut un contract , si i am dat 1800 lei avans , urmand ca pe data de 23.03.2019 sa vina sa si onoreze comanda si sa i dau diferenta de 1830 lei. Dar astazi este 02.04.2019 si ma tot amana ." Ca vin maine, ca nu am masina, ca am probleme personale etc. " . Am fost si la politie , dar domnul politist mi a spus ca l am obosit povestindu i problema mea si ca nu ma poate ajuta. In cazul asta eu cum sa mi rezolv problema ???
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs. Ati scris clar :
- prima/ul rata/credit cu 0% comision/ dobanda . Deci , trebuie sa ganditi putin... Succes!
Răspuns la discuția Masina \" vanduta\" fara acte
Si ce as putea face in acest caz? Sa dau masina furata? Sau ce ma poate indruma un domn avocat?!?! Domnul nu mai raspunde la telefon...
Buna ziua ! Tatal meu a "vandut"masina personala in anul 2013, fara a face acte de vanzare_ cumparare, la momentul respectiv, deoarece domnul care a cumparat o nu i a inmanat suma intreaga( aflandu se cu varul meu la momentul tranzactiei). Deci fiind " om de incredere". Intreaga perioada 2013-2019 tatal meu nu s a mai intalnit cu domnul in cauza , l a sunat de nenumarate ori sa i inmaneze si diferenta de banuti" nu i a raspuns" . Cu alte cuvinte cartea de identitate a masinii se afla in posesia mea , dar tatal meu a primit o infiintare de poprire de la consiliul local precum nu a platit impozitul masinii respective din 2013-2019.,si 3 amenzi 2013,2014,2015 luate pe masina( viteza, rovinieta). Am vorbit cu domnul in cauza acum 2 zile a spus ca ma v a suna d-lui intr o ora , dar cand am incercat eu sa l sun cam dupa 2 ore nu a raspun , dupa care mi a blocat apelurile. Ce pot face sa recuperez suma sa radiez masina.
Va multumesc!