Adrian Dimitriu a scris:
intrebarea e extrem de generala:
ar fi de ajutor sa stim daca a produs rezultate (adica serviciile au fost puse la dispozitie), daca a fost "incheiat" in continuarea unui contract mai vechi, de ex., in urma unei convorbiri telefonice, etc.
un astfel de contract se semneaza de furnizor mai intai si se trimite clientului. a facut clientul vreo plata in virtutea acestui contract, etc.
Contractul este nou. S a încheiat în urma unei convorbiri telefonice in care acesta mi a cerut o copie după buletin iar în termen de 2 săptămâni au venit să mi instaleze serviciul dar fără contract spunandu mi că va veni reprezentantul lor cu contractul că ei se ocupa doar cu instalarea. Intre timp mi a venit prima factura pe care am platit o iar când i am întrebat de contract mi a zis că apar în evidenta lor că am contract încheiat. Le am cerut o copie a contractului respectiv și am observat că a semnat altcineva în dreptul semnăturii mele. Eu nu am semnat nimic. Iar acest contract nu avea nici o anexă cu prețul abonamentului ales. Ce pot face in situația asta?