Buna ziua. Știți cumva dacă s-a modificat legea cu privire la cumpărarea spațiului unde este uscătoria blocului? Ca sa se ajungă in uscătorie se trece prin fata apartamentului meu.
Mulțumesc anticipat!
Buna ziua. Astăzi am citit articolul 729, aliniatul 7 cum ca indemnizația de creștere copil nu poate fi urmărită de niciun fel de datorii, este adevărat?
Ea in prezent nu lucreaza, deci nu indeplineste acest criteriu. Poate sa o dea in judecata, astfel incat judecatorul sa ii ceara sa se angajeze si sa il scoata din contract?
Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoare situatie. Sotul meu este co-imprumutat in contractul "Prima Casa" cu fosta sotie, partajul a fost facut pe cale amiabila, divortul a fost de comun acord. Cum poate sa iasa din acel contrat daca ea nu vrea sa il scoata?
Multumesc anticipat!
Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie, de la data de 1 Martie voi intra in concediu maternal, mai exact concediu sarcina cu risc, avand poprire pe salariu, mi se va face poprirea in contiunare, sau se va sista? Multumesc anticipat!
Buna seara. Caut si eu raspunsul la cateva intrebari si sper ca ma puteti ajuta.
Tatal meu a decedat in anul 2007, in anul 2012 a decesat si bunicul, bunica este in viata, eu si cu ea suntem singurele mostenitoare.
Dumneaei nu doreste sa faca succesiunea, astfel ca am dato in judecata pentru a imi primi partea, la vremea aceea trebuia achitata o taxa de timbru de care nu am stiut, practic ea a castigat. Se mai poate face ceva? Mentionez ca nu imi aduc aminte sa fi primit ceva acasa de la judecatorie.
Multumesc anticipat!