avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate Baciulucianemanuel

Activitate Baciulucianemanuel

Va dau urmatorul exemplu: coloana de gaze naturale din casa scarii este a tuturor celor de pe acea scara...din fondul de reparatii se pot face lucrari la acea coloana de gaze...dar ramificatiile/instalatiile de utilizare de dupa contor intra in atributia locatarului care are acea instalatie de utilizare a gazelor. La fel si cu reteaua de apa....la fel consider ca trebuie sa fie si cu canalizarea....coloana este a tuturor si se poate intretine din banii asociatiei dar ramificatiile care merg la masina de spalat...lavoar...wc samd intra in atributia locatarului dpdv al costurilor.
P.S. imi place discutia:)
Nu am nici o problema cu schimbarea acesti coloane..Chiar sunt pentru acest lucru. Problema este ca vecinii care solicita acest lucru au scurgeri de la ramificatiile care vin din aceasta coloana si solicita ca aceste ramificatii impreuna cu coloana sa fie schimbate din fondul de intretinere. Dupa parerea mea doar coloana se poate schimba din acest fond...ramificatiile din coloana principala eu zic ca intra in atributia locatarului deservit de aceste ramificatii. Este gresita aceasta parere? Sau aundreptate vecinii?
Bineinteles ca pe gura:)) dar eram curios daca au temei aceste amenintari.
Amenintare cu oprit apa de catre asociatia de locatari.
Buna seara. Am fost amenintat de catre asociatia de locatari ca daca nu semnez o hartie prin care sunt de acord cu schimbarea coloanei de canalizare menajera a blocului ca imi vor opri alimentarea cu apa...Au dreptul sa faca acest lucru? Mai ales ca nu figurez cu datorii.
Buna seara.
Va rog să mă ajutați cu o informație.
Soția mea urmează să nască și înainte să nască cu aprox. 1 luna va începe să lucreze la un job cu carte de munca. Înainte ea nu a lucrat cu carte de munca. intrebarea mea este: după ce naște și intră in concediu de creștere copil, când se reîntoarce la muncă după jumătate de an de la naștere, va beneficia de suplimentul de inserție?
Buna ziua.

Legislatia in vigoare din Romania permite medicilor stomatologi sa difuzeze gratuit muzica in cabinetele individuale de stomatologie?

Multumesc anticipat.
Buna ziua!
Doresc sa ma autorizez ISCIR pentru a face verificari la centrale termice ca PFA.
Imi puteti spune va rog ce pasi trebuie sa fac pentru a realiza acest lucru?atat d.p.d.v al ISCIR cat si d.p.d.v. al PFA

Va multumesc!
Buna ziua!
Va rog sa imi spuneti daca din 2019 este obligatorie casa de marcat la cabinet medical individual (CMI)?...Nu se poate ca pana acum cu chitantier?
Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu o informatie.Intr-un cabinet medical individual si anume cabinet dentar care sunt afisele care trebuie sa fie obligatoriu afisate?(protectia impotriva incendiilor,protectia consumatorurui,etc)

Multumesc anticipat!