Conform legii GDPR,administratorul de asociatie este obligat să nu mai afișeze numele meu pe lista de plată a asociatiei. Este corect? Care este nr legii?
Am primit o instintare de la un executor judecătoresc de poprirea pentru un credit de nevoi personale din anul 2008 pentru care am platit câteva rate, apoi nu am mai putut plăti.Nu m-a instintat banca ci o firmă de recuperare kruk.Suma este de 4800 Ron.Ce pot face,nu am platit din 2008 și nici nu apar în baza de date de râu platnic.
Timpul efectiv lucrat este de 4 ore căci nu are încărcare ( nu are ce face, merge acasă) și atunci cum putem să plătim salariul minim.Ma refer la femeia de serviciu asociația de proprietari
Într-o asociație de proprietari cu 8 sc. se poate ca o scară să se retragă din asociație întrucât administratorul nu încasează decât curentul pe casa scării în valoare de 1,30 Ron și salariile pentru el la 4ore/zi și femeia de serviciu 7 ore/zi.Suntem nemulțumiți de prestările lor.Ce putem face?
Am 2 locuințe (una moștenire de la părinți în care nu locuiește nimeni și este pe altă scară) in aceiași asociație,este legal să plătesc 4 persoane în loc de 3 persoane (1 persoană la o locuință și 3 persoane la altă locuință ). Noi suntem 3 persoane în total.Este aceeași asociați.