Buna,A-si dori sa va intreb cateva aspecte legate de o problema.Firma la care lucrez va intra in faliment.Ce trebuie facut in acest caz? 1.Suntem obligati sa mai lucram in preaviz?Daca nu ne vom primi pe langa salar si bonurile de masa? 2.Cate zile are preavizul cand firma intra in faliment? 3.Dupa intrarea firmei in faliment,se mai poate continua activitatea ? 4.Ce drepturi avem ca si salariati ? 5.Nu avem contract de munca pe perioada insolventei ? 6.De cand intra in vigoare preavizul ? 7.In codul muncii se specifica ca avem dreptul la 3 salarii medii brute.Noi avem dreptul ? 8.Cu cat timp inainte trebuia sa fim anuntati ca firma intra in falimet ?Noi am fost anuntati in data de 08.11.2019 9.Este legal sa se mai lucreze in preaviz dupa ce este primita sentinta de faliment ? 10.Daca suntem obligati sa lucram in preaviz in acest timp, se poate intrerupe ,inceta contractul de munca cu demisia la zi ? Multumesc anticipat.Astept raspuns
Buna..spuneti-mi va rog cum trebuie sa arate fluturasul de salar in care este bagat un copil in intretinere...cum imi dau seama ca este bagat si el..multumesc
Buna..spuneti-mi va rog ce intra in atributiile unui muncitor necalificat...munca se desfasoara intr-o fabrica de injectie talpi...astept raspuns urgent..multumesc
Buna..spuneti-mi va rog ce atributii are un muncitor necalificat ...tin sa specific ca locul de munca se desfasoara intr-o fabrica de injectie talpi..multumesc
Buna..spuneti-mi cum se procedeaza in cazul in care unul din mostenitori nu doreste sa se prezinte la succesiune sau sa aduca actele pt a se face succesiunea.Tatal meu ar mai fii avut un frate (este decedat )iar el (decedatul )are un copil de 19 ani.El nu doreste sa aduca actele pt a se face succesiunea pe casa batraneasca..Cum se procedeaza in acest caz si cine are castig de cauza..multumesc..astept raspuns urgent