avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate tolea mioara

Activitate tolea mioara

Cu tot respectul dl Carp nu reușesc să vă trimit în privat nu știu cum mulțumesc mult
28/04/1959-20septembrie 2020
28/04/1959 la pensie am ieșit septembrie 2020 tot dvs mați ajutat și cu indicele corecție mulțumesc mult o seară bună
Din 2020 și acum lucrez cu normă întreagă salariu minim pe economie 3800lei.
Carp Mircea a scris:

-Luna si anul nasterii.
-Luna si anul deschiderii primelor drepturi.

Bună ziua am și eu o întrebare legat de pensie:ianuarie 2024 pensie 1805lei punctaj 0,88762,august 1847lei punctaj:0,90853 ,septembrie 1847lei punctaj 13,44289(VRP)81 este corect? Eu lucrez în continuare cu salariu minim pe economie mulțumesc anticipat
Bună dimineața am și eu o întrebare la dvs am 64 ani sunt pensionară din 2020 .menționez căci lucrez în continuare cu carte de munca de ce nu pot beneficia de pilonul 2?mulțumesc anticipat
Dacă am pierdut certificatul de acţionar unde mă pot adresa ? Fabrica de ulei Muntenia? Mulțumesc anticipat.
Bună dimineața am și eu o întrebare la dvs, dețin o casă de 30 ani care am cumpărat cu chitanță de mână, cum pot să devin proprietar? Mulțumesc anticipat
Bună ziua am și eu o întrebare la dv am achiziționat un autoturism în data de 11/03/2023 am primit certificatul fiscal iar eu acum am schimbat domiciliul în al județ .Întrebare mea este mai este valabil contractul de vânzare-cumpărare și certificatul fiscal dacă nu mai corespunde cu adresa din buletin?mulțumesc anticipat cu respect
Bună dimineața am și eu o întrebare la dv am achiziționat o mașină cu act de vânzare-cumpărare pe data de 10/03/2023 care după verificare la RAR nu corespunde cerințelor. Cum pot rezilia contractul?mulțumesc anticipat
Bună ziua am și eu o întrebare de ce pe talonul de pensie nu apare nr de puncte care este în decizie 19,08919?și scrie 0,88782? Sunt pensionară limita de vârstă mulțumesc anticipat