avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate Chiș Nicoleta

Activitate Chiș Nicoleta

Răspuns la discuția Stagiu cotizare pfa
Bună seara! Mi-ar fi de mare folos dacă aș primi un răspuns.Multumesc!

Chiș Nicoleta a scris:

Sunt PFA , 4 ore lucrez și 4 am pensie de boală,nu plătesc CAS. M-ar interesa să știu dacă atunci când o să intru la pensie pt limită de vârstă aceasta o să îmi fie influențată de faptul că de când sunt în pensie de boală nu am plătit CAS.Multumesc anticipat!

Sunt PFA , 4 ore lucrez și 4 am pensie de boală,nu plătesc CAS. M-ar interesa să știu dacă atunci când o să intru la pensie pt limită de vârstă aceasta o să îmi fie influențată de faptul că de când sunt în pensie de boală nu am plătit CAS.Multumesc anticipat!
Discuție Bună seara!
Viitorul meu soț a cumpărat cu credit ipotecar pe 30 de ani un apartament , asta se întâmplă cu 4 luni înaintea căsătoriei.Ce drepturi o să am eu dacă după căsătorie o să achităm creditul împreună.

Av. Moraru a scris:

Pe cine doriti sa evacuati?

Fostul soț!
Fostul soț!

Av. Moraru a scris:

Pe cine doriti sa evacuati?

Sunt divorță din luna februarie a acestui an,locuim încă încă împreună în casa donată de părinții mei mie ( au drept de uzufruct). In ce condiții pot obține ordin de evacuare.Mentionez că împreună avem două proprietăți, in una locuiesc părinții mei in a doua îmi desfășor eu activitatea
Acum 15 ani am construit casa scărilor la care am montat un geam cu vedere spre grădină vecinilor , menționez că distanța dintre fereastră și grădină este de 50 cm, la momentul respectiv vecinul nu a fost deranjat ( nu am dovadă scrisă). Moștenitorul imobilului ( fiul) e deranjat de această fereastră. Mă poate obliga să închid fereastră? Mulțumesc anticipat!
Vecinul meu atunci când a ridicat casa nu a respectat proiectul ( menționez că fundația ere turnată când a cumpărato).Strașină lui a ajuns sub streașină mea , lucru care pe mine mă deranjează .Întrebarea mea este dacă prin instanță pot rezolva ceva deoarece au trecut aproximativ 8 ani de la ridicarea casei.
Răspuns la discuția Buna seara!

MihailZC a scris:

In functie de care este problema si de buna credinta a vecinilor, este posibil.

Menționez că moștenitorul vecinului , adică fiul,nici nu vrea să audă .
Răspuns la discuția Buna seara!

MihailZC a scris:

Luati legatura cu un expert cadastral.
Am șanse să îmi rezolv problema fără a da în judecată vecinul?