avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1433 soluții astăzi
Forum Activitate Bianca@

Activitate Bianca@

Important! Bună ziua! Am făcut contract de îngrijire cu bunicii, (bunica a decedat) am aflat ca doar pe terenul unde este casa inclusiv aceasta ne va rămâne. Pe pământurile celelalte nu este făcut contract neavând cf, ce am putea face?
Bună ziua! Fetita mea împlinește 3 ani în iulie, are intoleranță la lactoza și este încadrată în grad de handicap, oare pe baza actelor necesare adică acte medicale cum ca încă mai are intoleranță la lactoza... S-ar putea prelungi certificatul de handicap măcar pe o perioadă de 6 luni? Mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Help
Da,am certificatul de la med.pediatru
Discuție Help
Bună ziua!in data de 6iulie împlinește copilul 2ani,cu situația în care se află tara (covid)nu reusesc sa iau legatura cu cei de la dgasp,pentru a-mi depune dosarul pentru prelungirea concediului de maternitate pe baza unui handicap la copil. Stimulentul e ca si pierdut...dacă nu dau azi răspuns la angajator. Ce pot face? Vă mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Bună ziua! Ccc
Multumesc!
Discuție Bună ziua! Ccc
Se poate prelungi maternitatea de la 2 la 3 ani, grad de handicap fiind intoleranta la lactoza?
Răspuns la discuția Ce pot face?
La concediul pt.crestere a copilului...are 1 an si 3luni...
Discuție Ce pot face?
Se poate prelungi maternitatea pt.intoleranță la lactoza?Ce trebuie să fac?
Unde și când trebuie sa depun actele pt.maternitate in cluj? (Marasti )Am născut în 06.07.2018.
Daca mi-am trimis actele pt.concediu risc maternal ,la birou-de unde merg la medicina muncii. ......În cât timp poate sa mi se dea raspuns?pt.ca doctorul de fam.sa-mi poată elibera concediu medical.
Mulțumesc ! Anticipat Cui Răspunde