avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Activitate Ionicadaniel

Activitate Ionicadaniel

Răspuns la discuția Teava sparta apa
Mulțumesc frumos pentru informație.Contractul la semnat mama mea acum.mult timp .Ea a decedat de 2 ani..La acea adresa nu mai sta nimeni de 2 ani.,eu mai merg din când în cand sa vad ce este pe acolo.Nu am cunoștință de cauza când au făcut căminele respective în care au montat apometre.Nu m au înștiințat despre acea lucrare,oricum nu are 1 an de când este făcută.Intentionez sa fac reclamație și la OPC pentru ca nu avem nicio o garanție pe acea lucrare care nici măcar nu este în curtea mea ci pe domeniul public. Se vede ca e făcută cu materiale ieftine. Oricum mulțumesc frumos pentru răspuns.

latka a scris:

Sa inteleg totusi ca aveti un contract de furnizare a apei, pe care l-ati semnat, totusi. Cum de l-ati semnat ?
Oricum, aveti posibilitatea sa reclamati operatorul respectiv la autoritate, ANRSC. Descrieti cu lux de amanunte situatia, atasati poza cu locul in care a aparut spartura.
[ link extern ] /

Mulțumesc frumos pentru informare.In condițiile în care ei au făcut acele cămine,au montat acele apometre înăuntru și eu nu am.semnat nimic.Trebuia sa se faca o.receptie a lucrări,trebuie sa fie o garanție pe lucrare.Nu am.primit nici un document în acest sens.

latka a scris:

Dvs. veti suporta acest cost, bransamentul de apa este al furnizorului pina la contor, inclusiv contorul.
Articolul 28
(7) Branșamentul propriu până la contor, inclusiv contorul, se predă cu titlu gratuit autorității administrației publice locale. Recepția și preluarea branșamentului ca mijloc fix se realizează de către autoritatea administrației publice locale conform legislației în vigoare. Contorul de branșament propriu se amplasează în punctul de delimitare a instalațiilor din punctul de vedere al proprietății, care reprezintă și locul în care se realizează efectiv furnizarea serviciului de către utilizatorul individual. Darea în funcțiune a branșamentului propriu de apă se face după încheierea contractului de furnizare/prestare a serviciului în nume propriu, în conformitate cu prevederile din contractul-cadru aprobat de A.N.R.S.C.
[ link extern ]

Bună ziua
Am.un cămin instalat în afara curti unde se afla și contoarul.de apa care a fost instalat anul.acesta.La casa nu locuiește nimeni,am.descoperit recent dupa contorul de apa ca apa tasnea fiind înregistrat consum de apa.A cui este vina,,în special ca la casa nu sta nimeni. Cine va suporta pierderile?Sunt 145 MC înregistrați.
Am S.S.D. ,ce trebuie sa urmeze pentru a fi studii de lunga durata-licenta.Pot completa cu masterat?
Bună ziua,
Un angajat al industriei de apărare poate avea calitatea de funcționare public cu statut special?
Cine ma poate ajuta. va rog cu instructiunea respectiva.
Pensionari militari platesc contributii de asigurari sociale?Legea nr 227 / 2015 articolul 141 lit. b si Legea nr 223 / 2015 articolul 1 stipuleaza ca nu trebuie sa plateasca.Angajatorul mi-a retinut aceste contributi,cum pot recupera acesti bani?Nu mi se pare normal daca este stipulat sa platesc.
As dori să găsesc un avocat care să mă reprezinte în instanță ,sa conteste OUG 59/2017 art 7.Modificarea nepermisă a prevederilor art. 59 din leg. 223/2015, prin Articolului VII pct. 2 din OUG 59/2017, constând în eliminarea din lege a prevederii „la care se adaugă 50% din creşterea reală a câştigului salarial mediu brut realizat”, şi a aliniatelor ulterioare, determină DISCRIMINAREA PENSIONARILOR MILITARI ÎN RAPORT CU PENSIONARII CIVILI, cât şi cu pensionarii magistraţi, care primesc aceste drepturi, ADUCÂND ATINGERE PREVEDERILOR ARTICOLULUI 16 DIN CONSTITUŢIE: „(1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.”NEACTUALIZAREA REPETATĂ A PENSIILOR MILITARE CU CREȘTEREA SOLDEI / SALARIULUI MILITARILOR/POLIȚIȘTILOR ACTIVI a dus la diferențe importante între militarii pensionați în diferite perioade.