avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Activitate Andyrey

Activitate Andyrey

Pai primul act a fost in 2015, de la un birou, si asta de acum e de la alt birou judecatoresc. E posibil asa ceva?

Antoanela Geaman a scris:

Trebuie sa faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de la primul act de executare.in rest, numai un avocat, analizând cauza va putea aprecia ce șanse aveti si ce aveti de facut

Buna seara, vin cu o problema despre executare silita! In 2009 am facut un credit de nevoi personale la CEC, iar in 2011 mi.am pierdut locul de munca si nu am mai platit. In 2015 mi.a venit o executare silita, si desi abia incepusem sa lucrez in mapn, nu m.a afectat cu popriri sau altele! Iar acum 4 zile, am primit alt ordin cu alta executare silita, e legal? Pot face contestatie sa nu mai platesc nimic?
Răspuns la discuția Pensie pe caz de boala
Multumesc
Răspuns la discuția Pensie pe caz de boala
Multumesc
Buna ziua, mama mea a iesit la pensie acum 3 ani, iar intre timp a fost diagnosticata cu boala renala de gradul 4, aproape de dializa, plus ca a avut si ceva la creier si a ramas cu defect la mana dreapta, poate lua si pensie pe caz de boala, sau altfel de pensie?
Buna ziua, vin si eu cu o intrebare, pe o proprietate unde tatal meu are drept de proprietate cota parte, nu e mostenire facuta, poate scoate o autorizatie de constructie pentru o anexa gospodareasca, constructie pe lemn cu suprafata sub 50metri patrati?precizez ca este deja construita o casa, casa parintilor tatalui meu, care sunt decedati de peste 15 ani,multumesc frumos
Buna seara, anul acesta vreau sa.mi deschid un magazin de haine second hand, cu articole cumparate de la depozite din tara, si ma gandeam la un pfa, se poate, sau ce ar fi mai usor, mai simplu? Nu caut profit mare, iar magazinul nu va avea mai mult de 30 mp! Multumesc
Răspuns la discuția Relatie fata 16 ani
Familia ei, nu e stralucita, tatal ei e "handicapat" , mama ei e a mai multor barbati! Avem deja mai mult de 1 an de cand vorbim, ne cunoastem foarte bine, e foarte matura din cauza lor, vreau sa o iau si sa imi petrec viata cu ea, ea e total diferita de parintii ei, chiar se chinuie! Ma iubeste si o iubesc, sigur e ceva legal ce poate fi facut!
Buna ziua! Daca eu, adult fiind, am o relatie cu o fata de 16 ani, iar parinii ei nu sunt de acord, o pot lua "pe semnatura" ,ca sa zic asa, la politie?? Sau ei pot depune plangere si va fi mult mai grav? Multumesc