avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate alex3592

Activitate alex3592

Bună ziua! Am o speță care mie nu mi se pare în regulă. Varul meu lucrează la market Profi unde a vândut la aceeași persoana 10 pungi de zahăr, apoi persoana respectiva a venit și a mai luat 3 pungi. Managerul a spus ca a primit o amenda de 1200 lei din aceasta cauza pentru ca nu au voie sa dea mai mult de 10 pungi /persoana. Acum aceasta amenda îl forțează pe el sa o plătească ceea ce nu mi se pare în regulă. Vă rog să mă ajutați cu sfaturi! Mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Proba paternitate
Da art 430
BUNĂ SEARA! REZULTATUL ANALIZEI UNEI SPERMOGRAME MA POATE AJUTA CA PROBA ÎN PROCES DE PATERNITATE? ÎN CARE MAMA REFUZA TESTUL ADN LA COPIL DE 7 ANI INVOCÂND EXCEPȚIE?
Răspuns la discuția Paternitate
Refuzul ei de a face testul ma face sa ma îndoiesc și mai mult ca minorul este copilul meu.
Răspuns la discuția Paternitate
Acțiune am făcut! Am ales sa se hotărască și judecătorul a ales excepția dar o sa fac apel la alta judecătorie. Nu mi se pare normal sa trăiesc cu o asemenea îndoială toată viata dacă eu îmi asum cheltuielile și nu cer paratei decât acordul sa îl prezinte pe minor. MULȚUMESC FRUMOS
Discuție Paternitate
Bună ziua! Am avut judecata cu fosta soție pentru testul ADN și judecătorul a dat pronunțare la excepția ei ca trebuia făcut testul la 3 ani după nașterea copilului. As vrea sa fac apel mai departe. Nu știu cum sa procedez și nu înțeleg de ce refuza dacă ea zice ca e copilul meu. Ma puteți sfătui și cât crede ți ca m ar costa un avocat la acest dosar. Mulțumesc
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu ce as putea face pentru ca vreau sa fac acest test sa fiu împăcat cu mine. E greu sa trăiești cu aceasta îndoială și sa suni copilul, iar el sa îți spună "Mami a zis ca tu nu vrei sa mai fi tatăl meu", el suferă pentru ca i se spun multe prostii și multe lucruri pe care el nu le înțelege!As vrea sa știu măcar dacă exista șansă 50% sa se poată face testul! Mulțumesc mult!
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
După divorț copilul s-a schimbat foarte mult, foarte respingător și îmi spunea ca ma șterge din telefon ca nu o sa mai fiu tatăl lui, plus ca are un trecut murdar, la nașterea copilului a fost un alt bărbat cu flori la ea iar cel mic nu îmi seamănă. Sentimentele față de el vor rămâne la fel dar vreau sa vad negru pe alb nu pot trăii cu aceasta îndoială toată viata.