avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Activitate giulvezan

Activitate giulvezan

Revin cu o intrebare.Ca persoana executata silit de un executor,ce posibilitate am sa verific citi bani a tras la executare.Am suspiciuni ca face mai multe retineri decit trebuie.Si cum se pot recupera acesti bani.O zi buna
Daca exista o lege în Romania prin care nu se poate demola casele mai vechi de 100 ani.Si daca acestea sunt declarate monument istoric .Persoana fizica O zi bună.
Răspuns la discuția Recalare pensie
Am primit zilele trecute o decizie de recalculare la cererea mea .Calcul asimilare stagi.Sa vad ce pensie primesc și revin cu o postare.
Răspuns la discuția Contestatie pensie
Dacă aveți posibilitatea de avocat este mai bine.Dar incercati prima data la casa de pensii unde a ți depus dosarul cu nr.deciziei de pe cupon
Răspuns la discuția Contestatie pensie
Da să facă contestație în termen de 30 zile.Cum nu a primit decizia?.Și eu sunt pensionat a venit decizia în termen foarte scurt și bani retroactiv(diferența de pensie).La o recalculare nu poate să-i vină pensia mai mica.O zi bună.Postati pe forum ce decizie ați primit
Răspuns la discuția Recalare pensie
De pe decizie:PunctulG Nr 1.Nr.total de puncte realizat 6109425.
Nr.2 Punctaj mediu anual 1,86774
aferent indicelui de corecție 0,12219.
De pe anexa:Nr total de puncte realizat 6109425
Nr 1 condiții normale de munca 40,43362
Nr.5Pensie suplimentara 3,22098
Nr 7 grupe condiții de munca 17,43965
Punctele necomplectate nu este nimic Nr de pe decizie cu 0 puncte nu le am trecut.datimi o adresă de e mail sa va trimit copi după decizi .O zi bună.
Răspuns la discuția Recalare pensie
Nu am primit nici o decizie de recalculare a pensiei .De aia am deschis subiectul
Răspuns la discuția Recalare pensie


Carp Mircea a scris:

Ce activitate ați desfășurat la CF R ?

Mecanic ajutor locomotiva și automotor.Am scris exact că pe certificatul de calificare.Din 1990 pina in 2014 fără întreruperi .
Discuție Recalare pensie
Bună seara O întrebare scurtă.Mult trimbitata recalculare a pensiei pt .grupele de munca 1si2 (specială și deosebita).Am 8ani și 9 luni Gr 2 si24anisi8 luni Gr 1cfr.Ma incadrez la recalculare Din ce am citit se referă numai la gr.1 25 de ani lucrați.Astept o părere Sunt pensionat CFR din 2014.
Bună seara.Am un contract telefonie celulara cu telefon la promoție cu care am avut probleme furt.Am anunțat operatorul blocare nr.Nu am ajuns la înțelegere cu abonamentul reziliere sau scoaterea altui telefon.Ca atare am ajuns sa nu mai plătesc abonamentul.Specific ca cauza a fost în 2007.În 2018 vine acasă înștiințare de executare silita este normal un sfat cu mulțumiri.