Buna ziua iubitul meu este căsătorit fiind despărțit de 8-9 ani de sotie n a apucat sa dea divort si eu in doua luni ii voi aduce pe lume un copil. Am auzit ca el fiind căsătorit nu va putea recunoaste copilul nu i va purta numele e adevarat???
Cei de la e on au zis ca e proprietatea lui si ca el trebuie sa si o mute si cum ei se misca ca melcul si poate nu fac nimic eu o anulez fiind pe peretele meu proprietatea mea deci fac ceva ilegal? Ce se poate întâmpla daca se ajunge la asta ?
Buna seara.. va cer ajutorul pt ca nu stiu cum sa procedez! Este vorba de o casa care s a împărțit in doua dupa partaj pe proprietatea mea mai exact pe un perete al partii mele de casa exista o firida-bransament al proprietarului celelalte parti de casa si eu vreau sa dispară de acolo sa o anuleze dar vad ca e on ul nu face nimic si nimeni nu ma poate obligă să tin ceva ce nu mi apartine si nu vreau pe proprietatea mea Eu o anuleze si o astup daca nu face e on ul nimic e ceva ilegal cumva daca fac asta? Tin sa precizez ca domnul proprietar m a lăsat fără curent in toiul iernii pt ca contorul este pe partea lui de casa fiind si însărcinată..Deci dacă el a putut sa mi faca asta si nu a vrut sa cădem la o intelegere si sa ma astepte pana venea e on ul sa ma branseze eu de ce as lasa acea firida care ma încurcă pe perete pt ca vrem sa facem modificari...va rog astept păreri si sfaturi daca e ceva ilegal sau ce as putea face..va multumesc
Buna seara! Tocmai soacra mea a terminat un proces de partaj si casa s a impartit in doua 50pe 50. E o casa cu doua iesiri si este o singura adresa...adresa fiind la intrarea fostului socru. Cum trebuie sa procedez sa am si eu o adresa la intrarea mea in curte ? Va multumesc!
Ne a dat o avocatul tarziu si ni sa refuzat apelul ca fiind tardiv..noi n am stiut data cand a fost redactată si suntem foarte nemulțumiți de sentinta data nu s a luat multe in considerare neavând si un avocat bun si chiar credem ca s a facut abuzuri si vrem sa mai putem face ceva..vrem sa dam.instanta in judecata..stiti daca se poate?
Buna dimineata! Cu o intrebare deranjez.. Se poate da in judecata o instanta judecătorească? Tin sa precizez ca nu am fost anuntati de data redactării hotărârii de prima instanta si am întârziat cu apelul ne a fost refuzat ca fiind tardiv..putem sa dam in judecata instanta ??
Buna ziua soacra mea a fost in proces de partaj care s a finalizat anul acesta..avand un avocat ...sa nu mai zic cum...ne a dat hotararea tarziu desi eu am fost la arhiva sa ma interesez de ea si mi spunea ca nu e redactată...intr un final s a redactat si am angajat un alt avocat pentru apel...S a facut apel de la data de cand am aflat eu ca e redactată hotararea si ne a fost respins pe baza ca e tardiv ...noi nestiind de fapt la ce dată s a trimis hotararea la avocati pana in ziua in care s a audiat apelul.. ce am mai putea face? Chiar nu mai este nici o cale de atac? Suntem nemulțumiți de sentinta data si in principal acestui avocat de doi lei care ne a dat tarziu hotararea fara sa ne zică cand a primit o nu putem face nimic???