avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate Mary.tyna88

Activitate Mary.tyna88

Răspuns la discuția Recunoastere copil
Da cu siguranță incepe dar durează pt ca nu mai stie absolut nimic de sotie si tre sa se judece în lipsa si va dati seama ca durează

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
NU, domnul poate sa-si recunoasca copilul de la momentul nasterii.
E cazul, totodata, sa inceapa demersurile pentru divort, zic eu!

Buna ziua iubitul meu este căsătorit fiind despărțit de 8-9 ani de sotie n a apucat sa dea divort si eu in doua luni ii voi aduce pe lume un copil. Am auzit ca el fiind căsătorit nu va putea recunoaste copilul nu i va purta numele e adevarat???
Răspuns la discuția Firida pe proprietatea mea
Cei de la e on au zis ca e proprietatea lui si ca el trebuie sa si o mute si cum ei se misca ca melcul si poate nu fac nimic eu o anulez fiind pe peretele meu proprietatea mea deci fac ceva ilegal? Ce se poate întâmpla daca se ajunge la asta ?
Buna seara.. va cer ajutorul pt ca nu stiu cum sa procedez! Este vorba de o casa care s a împărțit in doua dupa partaj pe proprietatea mea mai exact pe un perete al partii mele de casa exista o firida-bransament al proprietarului celelalte parti de casa si eu vreau sa dispară de acolo sa o anuleze dar vad ca e on ul nu face nimic si nimeni nu ma poate obligă să tin ceva ce nu mi apartine si nu vreau pe proprietatea mea Eu o anuleze si o astup daca nu face e on ul nimic e ceva ilegal cumva daca fac asta? Tin sa precizez ca domnul proprietar m a lăsat fără curent in toiul iernii pt ca contorul este pe partea lui de casa fiind si însărcinată..Deci dacă el a putut sa mi faca asta si nu a vrut sa cădem la o intelegere si sa ma astepte pana venea e on ul sa ma branseze eu de ce as lasa acea firida care ma încurcă pe perete pt ca vrem sa facem modificari...va rog astept păreri si sfaturi daca e ceva ilegal sau ce as putea face..va multumesc
Răspuns la discuția Intabulare dupa partaj
Si cum imi pot face o adresa? Ce pasi trebuie sa urmez?
Buna seara! Tocmai soacra mea a terminat un proces de partaj si casa s a impartit in doua 50pe 50. E o casa cu doua iesiri si este o singura adresa...adresa fiind la intrarea fostului socru. Cum trebuie sa procedez sa am si eu o adresa la intrarea mea in curte ? Va multumesc!
Răspuns la discuția Instanta judecatoreasca
Ne a dat o avocatul tarziu si ni sa refuzat apelul ca fiind tardiv..noi n am stiut data cand a fost redactată si suntem foarte nemulțumiți de sentinta data nu s a luat multe in considerare neavând si un avocat bun si chiar credem ca s a facut abuzuri si vrem sa mai putem face ceva..vrem sa dam.instanta in judecata..stiti daca se poate?
Buna dimineata! Cu o intrebare deranjez.. Se poate da in judecata o instanta judecătorească? Tin sa precizez ca nu am fost anuntati de data redactării hotărârii de prima instanta si am întârziat cu apelul ne a fost refuzat ca fiind tardiv..putem sa dam in judecata instanta ??
Răspuns la discuția Apel
Nu am primit plic! M am întâlnit cu el întâmplător si mi a zis de hotărâre apoi a doua zi mi a dat o

Sobolan de tomberoane a scris:

Trebui sa va uitati pe plic aveati data

Discuție Apel
Buna ziua soacra mea a fost in proces de partaj care s a finalizat anul acesta..avand un avocat ...sa nu mai zic cum...ne a dat hotararea tarziu desi eu am fost la arhiva sa ma interesez de ea si mi spunea ca nu e redactată...intr un final s a redactat si am angajat un alt avocat pentru apel...S a facut apel de la data de cand am aflat eu ca e redactată hotararea si ne a fost respins pe baza ca e tardiv ...noi nestiind de fapt la ce dată s a trimis hotararea la avocati pana in ziua in care s a audiat apelul.. ce am mai putea face? Chiar nu mai este nici o cale de atac? Suntem nemulțumiți de sentinta data si in principal acestui avocat de doi lei care ne a dat tarziu hotararea fara sa ne zică cand a primit o nu putem face nimic???