Ce acte sunt necesare pentru posesia provizorie,unde trebuie sa merg? Cum este mai exact aceasta lege? Eu am platit impozit din 2011 până în prezent.primaria și cadastru Nu au habar despre posesia provizorie.ce trebuie sa fac?? Mulțumesc
Pentru apartament se poate ?am contract vânzare cumpărare pe bunica și impozit.si teren agricol doar cu validare
Este vorba de anul 74.Am uitat să menționez.Cei de la patriarhie au căutat în registru,si nu au găsit.au spus că fără chitanță contract să nu mai mergem acolo sau să îl recumparam.Vom face exact cum ați sugerat . mulțumesc
Cum as putea proceda? Mama mea a decedat .succesiunile de pe bunici nu s -au făcut.Sunt încă 3 copii.Care nu vor să se înțeleagă fiecare spune că "e doar a lui".Dețin contract de vânzare cumpărare a apartamentului,intabulare.Copii xerox certificate naștere copii unul singur îmi lipsește.si de deces al bunicilor si mamei.nu am original doar contract apartament intabulare.certificat deces mama.Si mai este o casa cu teren însă nu dețin contract.pot da în tribunal să se facă succesiune fără acte original si lipsa unele?cum se poate proceda?
Cum as putea proceda? Mama mea a decedat .succesiunile de pe bunici nu s -au făcut.Sunt încă 3 copii.Care nu vor să se înțeleagă fiecare spune că "e doar a lui".Dețin contract de vânzare cumpărare a apartamentului,intabulare.Copii xerox certificate naștere copii unul singur îmi lipsește.si de deces al bunicilor si mamei.nu am original doar contract apartament intabulare.certificat deces mama.Si mai este o casa cu teren însă nu dețin contract.pot da în tribunal să se facă succesiune fără acte original si lipsa unele?cum se poate proceda?
Buna ziua,apelez la cunoștințele dvs.Eu un caz complicat.Bunicul meu a cumpărat un teren,insa chitanță sau contract nu există decât carte de imobil.Atat am găsit.De pe vechiul proprietar apare la CF patriarhia.Am dat dosarul la Arhiva națională.Insa nu stiu ei ce sa facă.Nici nu stiu unde sa merg ce trebuie sa mai fac.
Buna ziua.mama mea a lucrat cu contract de munca multi ani ca badanta.A depus proces pentru retragerea contributelor ca s ar putea retrage a spus inps.Dar a decedat cu 3 zile inainte sa fie procesul .Eu ca fiica unde pot sa cer ajutor sa recuperez ce trebuie sa fac?
Buna ziua,incerc să văd dacă îmi răspunde cineva.
Mama mea a decedat,insa succesiunea pe bunici nu s a făcut când au decedat.Sunt 2 surori a mamei mele în viața.insa nu ies nici cum la un acord.La notar mi s a spus să se prezinte toți sau procura .Nu este nici cum posibil.Eu dețin:certificatele copii al surorilor doar 1 nu îl am.actele apartamentului.Dar a terenului și casei nu.Cum as putea face? Prin tribunal? Se poate face ceva?cum si ce acte îmi trebuie? S ar putea face așa succesiunile?