avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Activitate Marius.Marius75

Activitate Marius.Marius75

Buna ziua
Doresc sa cunosc procedurile legale in cazul in care am facut o sesizare in calitate de petitionar in calitate de PJ, catre o instituție publică, iar această instituție mi-a divulgat identitatea catre PJ, reclamată, iar unul din angajatii societății in cauza, m-a contactat telefonic si m-a amenintat.
O zi frumoasa. Marius.
Buna ziua.
In urma unei sesizări făcute la ITM, un angajat al acestei instituții mi-a divulgat identitatea, administratorului firmei reclamate, acesta sunandu-ma si venind cu intimidari si amenințări la adresa mea.
Care sunt procedurile legale de a trage la răspundere persoana/ persoanele care au incalcat legea.
Cu stimă. Marius Calin
Buna ziua. In ce condiții pot determina o persoană sa nu ma mai amenințe nefodat, si care sunt caile legale de a rezolva acest lucru?
Buna ziua. In ce condiții imi pot primii / recupera salariul si diurna externa de la fosta firma la care am lucrat timp de trei luni in ultima perioadă, Octombrie, Noiembrie, Decembrie 2018, fara a primi nici un ban, arat salariul cat si diurna externa pe funcția de sofer camion?
Buna ziua. Este posibil sa am aceeasi adresa pentru doua societăți comerciale? Avand in vedere ca una este inactivă. Intentionez sa divortez iar adresa firmei activa pe care o detin este la locuinta parintilor actualei sotii.
Discuție Divort rapid
Buna ziua. Care sunt procedurile pentru un divort simplu si rapid?
Buna ziua. In urma unor evenimente neplacute, am decis sa ma despart de sotie. Cu ceva timp in urma am cumparat o garsoniera in care momentan nu sta nimeni. In acea perioada nu eram in tara si s-a ocupat sotia de contractul de v-c iar acesta este pr numele ei. Cum pot schimba acest act de proprietate pe numele meu? Deoarece doresc sa ma mut acolo.