avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate Lazar Daniela

Activitate Lazar Daniela

Buna ziua.intrebarea mea este,cum procedez in cazul in care trebuie sa stau acasa cu copilul meu răcit,care are peste 7 ani?cine imi va da concediul medical?
Discuție Refuz
Buna ziua.am un apartament lăsat de bunica prin donație,cu uzufruct viager.bunica a decedat iar eu trebuie sa scot apartamentul de sub uzufruct.matusa(fiica bunicii)refuză să ne dea certificatul de deces,eu având doar o copie si am nevoie de original.cum procedez in acest caz?
Buna ziua.am un apartament lăsat prin donație de bunica,cu uzufruct viager.aceasta a decedat.unde si cum se face scoaterea apartamentului de sub uzufruct?multumesc.
Răspuns la discuția Donatie
Da.apartamentul este cu uzufruct.unde trebuie facut acest lucru?multumesc
Discuție Donatie
Buna ziua.sotul meu are un apartament prin donație de la bunica lui.aceasta a decedat de curand.exista vreo formalitate de facut in acte după decesul acesteia?
Răspuns la discuția Act donatie
Bunica s-a mutat de bunăvoie la fiica sa.noi nu o impiedicam sa se intoarca oricand doreste.o perioada a locuit cu noi,dar cand a venit pe lume cel mic a considerat sa se mute de bunăvoie la fiica sa.noi avem buletine pe aceasta adresa,toate utilitatile sunt pe numele sotului,impozitul la fel.va multumim pt raspunsuri
Bunica nu a fost lezata in nici un fel,nu locuieste cu noi ci cu fiica sa.am avut grija sa ii oferim tot sprijinul.in caz ca actul este atacat care este conduita pe care trebuie sa o urmam sau cum putem preveni un asemenea lucru?multumesc
Bunica traieste-93 ani.tot bunica are drept de uzufruct viager.donatia este din 2009.Bunica are 2 copii,unul a primit deja un imobil iar celalalt este tatăl sotului.amenințările vin inclusiv de la mama sotului,matusa si bunica influențata de acestia.multumesc
Discuție Act donatie
Sotul meu are un apartament de la bunica lui prin donație.copii bunicii au renuntat la partea lor iar actul este cu uzufruct viager.in familie au aparut discutii,existând amenințări cu stricarea actului de donație.precizez ca stam de 8 a ni in acest apartament in care am facut investiții.poate fi anulată o donație atât de usor sau avem si noi niste drepturi?