Am urmatoarea problema: socrii mei au cumparat acum 3 ani locuinta de serviciu. Eu si sotul meu dorim sa o extindem. Ei ne-au comunicat faptul ca timp de 5 ani nu pot vinde nici macar terenul curtii. In cazul in care eu si sotul meu dorim sa extindem, iar ei deceaza la succesiune ceea ce am construit noi ramane al nostru sau se va imparti cu ceilalti frati? De asemenea, se pot face acte pe o singura camera? Pentru ca in cea in care noi stam in prezent am investit ceva banuti.
Buna ziua!
Va scriu datorita unui motiv cu care ne-am obisnuit toate femeile la inceputul casatoriei.
Bineinteles , dupa nunta voi sta la socrii. Cum e de asteptat am facut tot posibilul sa ma inteleg bine cu acestia, astfel ca i-am ajjutat de cate ori au cerut si nu numai, le-am cumprata ce si-au dorit etc. Ei bine, ulterior ne-au cerut bani si imprumut. Cand am aflat ca au reusit sa stranga banii si i-am cerut inapoi a inceput cosmarul. Din acel moment ori de cate ori trec pe langa sau chiar si in fata ma barfesc, ma jignesc, se iau de mine, e lucrurile mele, imi iau lucrurile din camera iitorului sot... nu e NORMAL. Asadar, toate acestea au o limita. As dori sa stiu daca in cazul in care ii dau in judecata pentru insulta si calomnie am sanse de castig.
Precizez ca acestia au construit ilegal si fura curent electric: in aceasta situatie le pot face ceva?
Cu respect!
Doresc sa imi deschid propria afacere si as avea nevoie da putine informatii..
As dori sa stiu cum stau treburile in ceea ce priveste obtinerea creditelor si niste sfaturi pentru a ma feri de rea-vointa bancilor:D.
Asa este. Banii sunt dati de vreo 2 luni, iar sotul este de acord sa ii recuperam, de altfel el a pus primul "piciorul in prag" in legatura cu aceasta chestiune.Multumesc.
Buna ziua! Va scriu acest mail pt ca si eu si sotul meu ne aflam intr-o situatie mai mult decat anormala.Cu alte cuvinte, socrii mei ne-au cerut vreo 16mil ca sa ajute o cunostinta de-a lor, urmand ca persoana respectiva sa le inapoieze banii cat mai repede.Ei bine, stand d vb cu socrii mi-am dat seama k au primit banii inapoi, insa cand i-am cerut inapoi au inceput sa se fereasca de subiect. Intrebarea mea este, cum imi pot recupera banii d la ei>Fiind parintii sotului, nu am semnat niciun act, insa n vrem banii.
Problema este ca in contractul de munca datele de plata a salariului sunt 15 a lunii si ultima zi lucratoare a lunii, iar despre plata lichidarii nu este prezentat nimic.
Nu are importanta daca persoana in cauza nu are cetatenie romana. Daca activitatea in acte se desfasoara in Romania e totul ok.Nu conteaza nici daca resursele umane vor fi plasate in Italia, dar daca activitatea dvs se desfasoara acolo, declarati un punct de lucru in Italia.
Buna ziua! Mi-am demisia acum 1 saptamana de la o societate comericala, data de 31 oct este ziua de plata a primelor 2 saptamani de munca din aceasta luna si am fost anuntata ca de fapt o sa primesc banii in data de 15 nov, bani care vor cuprinde plata pe intreaga luna octombrie.As dori sa stiu daca au voie fostii sefi sa faca asta, iar daca in cazul in care mi se ofereau bonuri de masa, le voi primi si pe acestea tot atunci.De asemenea, unde ii pot reclama pe fostii sefi in cazul in care acestia nu isi achita obligatiile fata de mine? Va multumesc frumos si astept un raspuns urgent.