avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate Paula Anghel

Activitate Paula Anghel

Buna seara, In data de 12/03/2020 am plecat cu avionul din Budapesta Sore Franța Lyon, M-am întors in data de 15/03/2020 la ora 19:07 am trecut vama, m-am uitat intenționat la ceas, am fost 4 persoane in microbuz toți veneam din lyon! Legea cu obligația autoizolarea obligatorie 14 zile intra in vigoare începând cu ora 21:00. In data de 18/03 după 3 zile ma sunat șeful de post exprimându-se exact așa: am inteles ca ai venit dun Franța, sa numai te afișezi și sa numai ieși din casa nici tu nici familia! După 3 zile au început sa ma apeleze poliția in fiecare seara începând cu ora 22:00( am poze și filmări cu camera de supraveghere) și sa se prezinte la mine. Nimeni nu ma întrebat dacă am
Pâine sau medicamente mai ales ca am 2 copii minori. Am încercat de fiecare data sa le explic dar in zadar. La ultimul control seara, agentul foarte amabil și-a dat seama Ca sunt foarte multe erori: 1 polițistul trebuia sa vina sa îmi ceara biletul de avion pentru a constata, 2 la ei in evidentă eram trecută ca venită in dara de 16/03/2020! Mi-a sugerat sa cer de la DSP adeverința dacă sunt trecută ca persoana autoizolata. Cea ce am și făcut, am primit răspuns “Nu figurați ca persoana Autoizolata la noi in evidentă!”. 14 zile mi-a fost foarte greu, fără sa pot ieși nici după pâine! Sa numai spun de copii și vecini care se fereau de noi. Va implor sa ma îndrumați și sa îmi Spune-ți ce și cum
Sa fac? Vreau ca cei vinovați sa plătească așa cum as fi plătit eu dacă greșeam. Va mulțumesc
Îmi pare asa de rau ca nu va pot atașa o poza!! Culmea, pe asfalt este stânga sau dreapta ( săgețile)apoi stop. Deci ce sa mai inteleg? Acum am permisul suspendat dar eu nu sunt in țara pentru a îl preda deoarece lucrez in Franța. Oare suspendarea va avea loc dar și încetarea suspendări? După cele 90 de zile mai trebuie sa fac vreo procedura? Va multumesc
Buna ziua,
Nu am explicat eu mai bine! Eu locuiesc și lucrez in Franța deci nu aveam cum sa ma duc, m-am uitat pe site in fiecare zi dar nu am putut vedea pana in data de 18. Deci oricum era prea târziu. Ei și din 7 pana in 20 tot nu sunt 15 zile. Dar credeți-mă ca am obosit, oricum in aceasta țara adevarul nu o sa învingă. Acum nu știu dacă este o problema in cazul in care nu pot sa duc permisul deoarece eu nu mai pot pleca de la servici. Chiar dacă e permisul la mine cele 90 de zile oricum se socotesc? Știu ca nu pot conduce pe teritoriul României dar in Franța pot. Va mulțumesc din suflet!

@MARTA SIMONA PETRE

Buna ziua,
Bineînțeles îl predam imediat dar problema este următoarea: sentința a fost in data de 7 dar eu am primit-o in data de 20 deci nu aveam de unde sa știu decizia! Culmea a venit de la poliția rutieră majorarea cu 30 de zile dar și decizia de la tribunal! Deci cum sa prelungești dacă omul nu știe decizi? Dar in aceasta țara adevarul nu va câștiga nici o data. Va multumesc
Buna ziua, mi-a fost permisul suspendat le o perioada de 60 de zile au prelungit încă 30 de zile deoarece nu l-am predat poliției inmediat la pronunțarea procesului( dar atenție! Pronunțarea a fost in data de 7 dar eu am primit Postal decizia in data de 20)! Acum eu sunt angajata in Franța și nu pot sa ma duc sa îl predau. Este obligatoriu sa îl trimit in țara? Sau după cele 90 de zile pot sa îl folosesc din nou? Va mulțumesc
Buna ziua, am condus autoturismul și am ieșit din parcarea Peny am luat-o la stânga care după câteva secunde am văzut mașina poliției, agentul spunându-mi ca este interzis la stabag dar nu era nici un semn decât cel
Pe asfalt indicând stop , Săgeata prima la stânga și drept înainte! Mi-au reținut permisul 60 de zile și amenda 870ron. Am făcut contestație bineînțeles tipic in România ca am pierdut! Chiar dacă magazinul Peny a susținut exact cea ce eu am Declarat și am avut și martor am pierdut si apelul. Nu sa luat absolut deloc in considerare scrisoarea de la peny. Cum pot sa mai atac un apel? Trebuie predat permisul inmediat la decizie? Ce șanse mai am? Cu stima și respect Dna Anghel
Răspuns la discuția Abuz in serviciu
Scuzatima! Nu permisul ci actele! Nu sa sustras controlului, a prezentat actele, deci nu a decurs la violenta!! Nu a fost înarmat și nici nu ia amenințat. Și sa înțeleg ca au dreptul?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Impotriva PV de contraventie se poate depune plangere, in 15 zile de la comunicare.
Nu inteleg in ce conditii si de ce a incercat sotul dvs sa isi recupereze permisul, atata timp cat permisul a fost retinut si trebuia sa ramana la politist.
Politisti au dreptul sa foloseasca forta daca o persoana se comporta violent.

Soțul meu a fost amendat in trafic pentru neacordare de prioritate pietonilor. Inmediat oprit i sau solicitat actele : permis, talon, asigurare, ți vigneta, bineînțeles le-a avut pe toate. Simțindu-se nevinovat le-a adus pe cele doua doamne( pietoni) sa confirme polițistului faptul ca ele erau pe trecere dar pe sensul opus al drumului.desigur in aceasta țara cetățeanul nu are nici o data dreptate. L-au amendat și iau reținut permisul pe 30 de zile! Soțul le-a reproșat oarecum și când a întins mâna sa recupereze permisul, cel de al doilea polițist a sărit pe el, l-au trântit la pământ, l-au încătușat și au scos pistolul pe el! Au avut dreptul sa facă așa ceva? Dacă el nu sa sustras de la control! Nu a amenințat nu a fost violent! Chiar au dreptul sa folosească scoată arma ca și in vestul sălbatic? Ce plângere sa fac și unde? Va mulțumesc din suflet
Buna ziua! Doresc sa vînd un autoturism, clientul mi-a cerut un certificat fiscal, m-am deplasat la primarie după care doamna mi-a spus următoarele: pentru obținerea unui certificat fiscal trebuie sa achitați și datoria 2017 și pe 2018! Dar nu înțeleg dece trebuia sa plătesc in avans? Am
Timp tot anul! Doamna a spus, ca cică așa e programul in calculator! Va mulțumesc