avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate isabella2018

Activitate isabella2018

Răspuns la discuția probleme asociatie de proprietari
Buna seara, pot sa renunț la suprafața care imi revine in podul blocului in favoarea altui vecin? Nu folosesc niciodată podul, nici nu am urcat acolo, nu ştiu cum arată. Pot să fiu astfel scutită de la plata reparațiilor? Mulțumesc!
Răspuns la discuția S.R.L. fără activitate
Va mulțumesc pentru răspuns! Toate cele bune!
Bună ziua, va rog sa-mi spuneți cât timp poate fi păstrată o firmă fără activitate?
Va rog sa-mi spuneți nr. Legii ordinii si linistii publice. Multumesc!
Buna ziua, sunt obligată să plătesc reparația acoperişului blocului? A fost reabilitat de Primărie si a rămas doar partea cu țigla in grija locatarilor. Locuiesc la etajul 1, nu am folosit niciodată podul, in schimb ceilalți vecini si-au făcut tot felul de boxe şi l-au ocupat. Eu nu am nevoie deloc sa urc acolo, nu ma interesează. La reparația subsolului am participat, mi s-a părut normal. Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Liniştea publică la bloc
Multumesc.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

22,00 - 8,00 şi 13,00 - 14,00

Răspuns la discuția Liniştea publică la bloc
Multumesc.

ynocentta a scris:

Programul de liniste este prevazut atat de disp L nr 61/1996 republicata cat si de regualmentul de ordine interioara al imobilului de locuit in comun

Bună ziua, vă rog sa-mi spuneți care sunt intervalele orare de păstrare a liniştii la bloc. Am găsit legea dar in mai multe forme şi nu sunt sigură. Cum vine primăvara vecinii incep tot felul de activități zgomotoase care nu ne mai lasă să ne odihnim.Multumesc.
Răspuns la discuția Case de marcat
Multumesc!
Răspuns la discuția Case de marcat
Multumesc!