avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Activitate sorinmicu77

Activitate sorinmicu77

Bună ziua , daca acum 2 ani am cumpărat o mașină de la un unchi, care între timp a decedat ,și nu am trecut mașină pe numele meu ,moștenitorii lui nu vor sa dezbata moștenirea, ce alta posibilitate am sa înmatriculez acum mașină pe numele meu?
Mulțumesc.
Dacă acum 2 ani am facut un act de vânzare cumpărare prin care am luat o masina de la un unchi de al meu și nu l-am i registrat la primărie și nici nu am înmatriculat masina, între timp unchiul meu a decedat pot acum sa ma duc sa înregistreze acel contact la primărie și sa înmatriculez masina pe numele meu? Multumesc
Bună ziua. Daca fac contestație la un proces verbal prin care mi s-a luat talonul masinii pentru ca zice polițistul ,după o simplă examinare vizuala, ca becurele nu erau conforme, cit timp pot sa mai circul cu masina după expirarea celor 15 zile din dovada. Multumesc
Întrebarea mea era ,daca depun contestație cit mai pot sa circul cu masina după ce expiră cele 15 zile din dovada. Multumesc

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Dovada nu se prelungeste, insa daca depuneti plangerea aceasta suspenda executarea sanctiunilor aplicate prin procesul-verbal. In cazul d-voastra trebuie sa dovediti ca farurile led ale masinii erau la data controlului conforme cu legislatia. Daca e vorba despre tipul de faruri asta s-ar putea face cu un expert RAR insa daca e vorba despre pozitionarea acestora e ceva mai greu de dovedit ca nu ati corectat pozitionarea dupa ce ati fost amendat.

Pina cind se prelungește dovada,adica după cele 15 zile care lea dat agentul o sa mia pot circula cu masina?
Multumesc

latka a scris:

Depuneți o plângere contravențională la judecătoria de care aparțineți, împotriva PV de contravenție. Dacă nu știți procedura, căutați pe internet, sau contactați un avocat.

Bună ziua. Zilele trecute am fost oprit de politia rutiera și mi sa luat certificatul de înmatriculare al mașinii pentru faptul ca domnul agent a considerat xa farurile led ale mașinii nu erau conforme. Mia dat drept de circulație 15 zile. Întrebarea mea este dacă pot sa contest acest profes verbal și cum pot face acest lucru .multumesc
Dacă taxa de salubrizare a trecut de la firma de salubrizare la biroul taxe și impozite de la primărie și am întârzieri la plata acestei taxe cei de la primărie au voi să îmi pună penalizări.
Mulțumesc
Daca depun apel la o gotarire judecatoreasca de partaj judiciar trebuie sa plătesc vreo taxa? Multumesc
Dacă dupa un partaj judiciar de pe urma bunicilor mi sa atribuit o anumita suprafață de teren cum pot sa trec aceasta suorafata oe cei doi copii pe care ii am. Multumesc
Daca in urma unui proces de partaj judiciar, mi s-au atribuit niste terenuri care sunt următorii pasi care trebuie să-i fac pentru a face titlul de proprietate dupa rananerea definiticva a hotărârii judecătorești. Multumesc