avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate Iaroslav.2006

Activitate Iaroslav.2006

Buna seara,am primit avertisment din partea politiei in urma unei sesizari la 112,avertisment incadrat la art.2,pct.1,lg.61/1991 R si sanctionate de art 3,alineatul 1,litera a din legea 61/ 1991 R,precizez ca politistul care a venit la domiciliu a refuzat sa faca constatarea,m-a agresat verbal, si a facut abuz in serviciu eu depunand plangere penala impotriva lui,iar ce scrie in procesul verbal in care am primit avertismentul,politistul a trecut altceva decat faptele reale.Va rog frumos sa imi spuneti pasii necesari pentru a contesta acest avertisment tinand cont ca nu este conform cu realitatea,si necontestandu-l as fi de acoord cu cele spuse de politist.Va multumesc!
Va multumesc frumos!
Va multumesc pentru timpul acordat,pentru sfaturile date,v-as ruga daca stiti sau imi puteti recomanda un avocat pe specializarea respectiva,locuiesc in Pitesti,avocatul poate fi si din Bucuresti sau din zonele apropiate.Va multumesc!
Multumesc pentru raspunsul dat,va multumesc din suflet,nu stiu ce se intampla cu avocatul (doamna avocat) ca nu ne da prea multe detali se comporta ciudat,ca dansa nu stie de ce procurorul de caz a retinut dosaryl si nu ii da drumul mai departe,ca asteapta sa se faca un an si sa redescida dosarul pe civil ca acum este procesul este deschis pe,penal,avocatul ne spune ca trebuie sa se faca un an neaparat sa repuna dosarul pe civil.Suntem in ceata,nu stiu cum sa o dam ,daca avocatul isi face treaba sau doar ne duce de nas.Va multumim!
Buna seara,a trecut aproape un an de cand s-a produs evenimentul si lucrurile in instanta nu s-au miscat prea mult,nici macar nu stim cine se face vinovat,pe cine tragem la rspundere,avocatul desemnat spunandu-ne ca dosarul nostru se afla pe masa unei Doamne Procuror si nici nu il claseaza nici nu ii da drumul,ce putem face in acest caz,in 13 august se face un an de cand copilul meu si-a taiat degetelul in aparatul de fitnes.
Buna ziua,spuneti-mi va rog frumos daca este legala taierea copacilor din padure aflata in litigiu de catre ocolul silvic corespunzator,daca nu este legal,unde si cui trebuie sa ma adresez.Multumesc!
Buna seara,va rog frumos daca ma puteti ajuta in aceasta problema pe care am sa o relatez,sunt in litigiu cu primaria pe o suprafata de padure de patru hectare,intre timp padurarul care este desemnat in zona in care locuim a intrat in acea padure pentru care ne judecam si a taiat in in jur de treizeci de copaci,copacii erau marcati inainte de proces,dar el nu i-a mai taiat in toamna deoarece stia ca ne judecam pe acea padure,i-a taiat acum trei zile,in momentul cand l-am intrebat de ce i-a taiat a spus ca a taiat pentru ca sunt marcati si o sa taie in continuare absolut tot ce e marcat,ca procesul dureaza 3-4 ani si el e stapanul padurii,apoi a inceput sa ne ameninte ca nu avem ce sa ii facemVa rog frumos sa ma ajutati,sa ma sfatuiti cui trebuie sa ma adresez.Va multumesc!
Răspuns la discuția Nu stim ce trebuie facut
Multumesc!
Buna seara,va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat,locuiesc la tara intr-o comuna foarte bogata,in vara anului 2006 in satul in care locuiesc au fost bagata conducta de apa ,dar problema este ca jumatate din sat au apa iar jumatate nu,noi cei care nu avem apa,nu am avut apa niciodata,de administratia apei ,citirea contuarului,incasari etc se ocupa primaria,pana acum un an,un an si jumatate cand am fost luati de Apa Canal 2000,contracte avem pe care cei de la Apa Canal ne pune sa le semnam,dar nu beneficiem de apa,am facut sesizare la Apa Canal dar dau vina pe primaria de care apartinem,ca dansii trebuiau sa repare defectiunea,mergem la primarie,ei ne trimit la Apa Canal,cei de la Apa Canal ne-au spus ca asteapta fonduri europene ca sa ne poata pune conducta de apa in functiune,ca nu exista suficienta presiune si trebuie executata o lucrare undeva la jumatatea satului pentru a beneficia si noi de apa,suntem efectiv disperati de situatia in care ne aflam pentru ca ne duc cu vorba ca sa ne inchida gura si sa nu ii mai deranjam,cand mergem si mai depunem cate o sesizare la cei de care apartinem in prezent ne ia in bataie de joc ,ne zic ca doar nu vrem sa ne faca ei apa intr-o luna de zile,ca cine stie cand se v-or putea accesa acele fonduri si abia atunci o sa faca ceva,pana atunci sa asteptam.Va rog din suflet sfatuiti-ne cui sa ne adresam,ce sa facem,unde sa mai facem sesizari pentru a fi luati in seama.Va multumesc!
Buna seara,va rog frumos sa ma ajutati ,am o suprafata de padure ,de patru hectare pe care primaria nu doreste sa mi-o inapoieze,decat daca merg in instanta,ei spun ca nu se gaseste in registrul agricol,mentionez ca bunica mea care nu mai traieste a primit-o mostenire de la parintii ei,in acele timpuri oamenii nu treceau toate padurile la primarie deoarece plateau taxe foarte mari,in prezent traieste mama mea care are saizeci si cinci de ani ,ea fiind mostenitoarea directa a terenurilor,padurilor,etc.Dumneavoastra credeti ca e posibil sa ne recuperam padurea in instanta?Ce proceduri sunt?Va multumesc!