avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate AlbertCaf

Activitate AlbertCaf

Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, administratorul public al unei comune poate avea venituri din alte afaceri?
Pentru a evita rezilierea, ce alta varianta poate fi posibila? Se poate un contract ce cesiune de pe persoana fizica pe persoana juridica?
Buna ziua! Am incheiat in calitate de persoana fizica un contract de inchiriere teren agriol cu o primarie. Intrucat am infiintat o intreprindere individuala, doresc sa modific acest contract din persoana fizica in persoana juridica. Se poate face modificarea printr-un simplu act aditional?
Buna ziua! Cum se poate desfiinta Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara?
Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, fanetele pot fi arendate?
Buna ziua! In conditiile actuale, in care salariile functionarilor publici sunt inghetate, poate avea totusi loc promovarea in grad de la gradul profesional principal la gradul profesional superior, cu marirea de salariu corespunzatoare?
Buna ziua! Cabinetul stomatologic aflat intr-o cladire concesionata de la o primarie de comuna este scutit de la plata impozitului pe cladiri?
Buna ziua! De cresterea salariului minim brut pe tara la 2300 lei beneficiaza si functionarii publici?
Buna ziua! In cazul in care in contractul de arenda nu este prevazuta ca si cauza de incetare a contractului rezilierea prin acordul comun al partilor, ci este prevazuta doar rezilierea unilaterala pt neindeplinirea obligatiilor contractuale.....partile pot totusi rezilia de comun acord contractul de arenda inainte de ajungerea la termen?
Buna ziua! HG 250/1992 se aplica in ceea ce priveste concediul de odihna si pt functionarii publici si pt personalul contractual dintr-o primarie?