avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Activitate Cata.ion

Activitate Cata.ion

O declarație pe propria răspundere ca nu are venit în tara nu este în regula?

irina.pricop a scris:

O adeverinta de la firma din America, un fluturas de salariu, o copie de contract, o declaratie de venituri. Ce considerati dvs. ca puteti face public.

Ce pot duce pentru înscrierea copilului la gradinita, cerându-mi adeverinte de venit iar soțul fiind navigator, angajat la o firma din America?!
Bună ziua! Am un copil care împlinește 2 ani jn decembrie și as vrea sa nu merg la munca. Ce pot face în acest caz? Suspendare? Concediu fără plata? Insa în baza cărei legi?
Răspuns la discuția Voucher vacanta
Ma puteti ajuta cu un temei legal, va rog?!
Discuție Voucher vacanta
Am lucrat intr o institutie publică pana pe 1 septembrie iar in data respectiva m am mutat in alta localitate, si de la primul loc de munca imi spune că tichetele de vacanță trebuie sa le primesc de unde m am transferat. Estr in regula?
Discuție Tichete vacanta
Dacă am plecat prin transfer la data de 01 septembrie, nu mai primesc tichete pe perioada lucrată de la.fostul loc de munca?
Discuție amenda parcare
Buna ziua! ma puteti ajuta, va rog?!
daca am parcat neregulamentar si mi s-a ridicat masina insa am ajuns la timp si am platit taxa de coborare a masinii, este corect sa mai primesc si amenda?
Buna ziua !
Vin si eu cu o intrebare in speranta ca voi gasi o solutie.
Am arvunit o formatie, din septembrie 2017, pentru un eveniment ce se va desfasura in septembrie 2018. Tipa din formatie care mi a luat avansul nu a intocmit nici o hartie insa eu ca o masura am printat un model de contract si l am completat. In ianuarie 2018 am ajuns intr un punct in care am realizat ca nu mai putem continua cu nunta si am anuntat o pe tipa, in ideea in care multe alte formatii mi au spus ca daca anunt cu 6 luni inainte de eveniment sunt obligati sa imi dea banii inapoi. Iar ea refuza sa imi inapoieze avansul, in valoare de 2200 ron.. ma puteti sfatui ce sa fac, va rog!