avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Activitate Gabigabi67

Activitate Gabigabi67

DA, EU.
Da, mulțumesc frumos, bine s-a acceptat intelegerea de plata. Mulțumesc frumos.

trandafir2 a scris:

Pai v-am raspuns mai sus. Nu este scapare intr-un final, pentru tot ceea ce inseamna parti sociale, actiuni, activitate desfasurata ca pfa si alte forme de organizare direct pe numele dvs.. Deci ...ati inteles.

Da, intr-adevar, am incheiat o înțelegere cu executorul judecătoresc. Voiam sa știu doar daca se pot proprii și veniturile din PFA, am sursa de venit, nu am.
Mulțumesc pentru răspuns.

trandafir2 a scris:

Daca pfa ul se infiinteaza cu patrimoniu de afectatiune, executarea silita se poate intarzia, dar pe persoana fizica nu prea exista scapare intr-un final, se va ajunge la dvs.

Bună seara,
Va mulțumesc anticipat .
Doresc sa deschid un cont pentru PFA, insa eu am o executare silita de la executor, se pot retine încasările chiar dacă contul este Pfa ? Și nu, persoana fizica? Mulțumesc
Bună ziua,
De curând am primit o propunere de a aduce muncitori din Asia in Europa, pot deschide SRL-UL aici dar punctul de lucru sa fie în Spania? Mulțumesc.
Bună seara,
Acum câteva luni, am dat un avans de 700 de ron pentru un serviciu, insa fără contract semnat, persoana în cauza a trimis not.catre banca insa rezultatul a fost negativ, acum eu imi doresc acel avans înapoi, cum îl pot recupera ? Menționez ca mi a spus ca în 30 de zile voi avea banii, insa ii vreau mai repede.
Buna ziua,
Acum câteva luni am cumpărat termopane de la o firma, acestea au fost mai mici decât era prevazut on contract fapt ce l am observat dupa câteva zile, eu as vrea sa mi se returneze banii dar sa rămân și cu geamurile și ușile, fara sa mai achit eu ceva, este posibil?
Bună seara,
În anul 2004 am cumpărat un teren în apropierea unui cimitir, acum vreau sa îl vând insa cel ce îl va cumpara nu poate construi acolo pentru ca distanta este de mai puțin de 50 de metri perimetrali fata de cimitir, terenul este intravilan, dar im baza legii date în 2014 ,insa primăria, nu ma lasă să construiesc acolo din acest motiv, ce pot face ? În anul 2004 nu ex asa ceva, iar din câte am xitir legea se refera doar la construcția noilor cimitire , nu a caselor, mulțumesc mult
Am înțeles, insa aceasta firma nu vrea sa îmi de-a contractul, iar eu pot dovedi și și martori și cu factura emisa de catre ei ca serviciile lor nu sunt calitative

adriandimitriu a scris:

depinde cat curent consumati. dvs achitati diferenta dintre consumul dvs si productia fotocelulelor. cat despre promisiuni, daca nu sunt scrise in contract, sunt reclame.

buna seara,

in urma cu doua luni am platit o firma pentru panouri voltaice, eu au promis ca eu nu voi mai platii absolut nimic pentru factura de energie electrica pe timp de vara, insa platesc in jur de 300 de lei, problema este ca nu am semnat contract cu firma aceasta, am dovada doar factura proforma ce a fost platita catre soc.lor , acum ei nu vor sa remedieze aceasta problema si nici sa imi trimita contractul , oare pot face ceva sa imi recuperez macar suma platita pe timp de vara de la ei? multumesc frumos