avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Activitate Merg

Activitate Merg

În cazul unui pensionar grad 3 care lucreaza part time este necesar sa achite pentru bilet de tratament dat de Casa de Pensii,jumatate din pensie si jumatate din salariu brut?
Impozitul catre stat,1% si 3% se achita la notariat?
Multumesc!
Buna ziua!
În calitate de vanzator al unui imobil dobandit în urma unei succesiuni dupa parinti,ce taxe notariale si impozite catre stat se platesc începand cu 2023?
Multumesc!
Valoarea pensie la un punctaj 0,547 care va fi in 2023.
Conform calculelor tot în jur de 1000 lei,asa cum a fost in 2022 pensia minim garantata.
Asa este?
În cazul unui divort de comun acord la notariat unde s-a declarat ca vor ramane copiii(9 ani si 3 ani varsta)cu mama la adresa din buletin actuala se poate ca ulterior mama si copiii sa plece la o alta adresa fara acordul tatalui?Custodia copiiilor e comuna.Mama nu ar mai dori sa locuiasca în aceiasi casa cu fostul sot
Răspuns la discuția Plata somaj tehnic
Va multumesc pt raspuns,angajatorul a depus actele dar banîi i-am luat f.tarziu in mai pt martie,vroiam sa aflu daca se depun la fiecate inceput de luna pt luna precedenta,cumosc cazuri in care plata s-a facut mai rapid.
Sunt in somaj tehnic din 16.03.Actele beneficiarilor somaj se depune lunar?Care este filiera?
Discuție Somaj tehnic
Un pensionar gr3 care lucreaza jumatate de norma beneficiaza de somaj tehnic?
Buna ziua,un angajat part time beneficiaza de plata concediului medical?Mentionez ca s-a facut contract în urma cu 2 saptamâni.Este voba de o interventie chirurgicala,recuperarea dupa operatie dureaza 6 luni.Va multumesc.
Discuție Impozit salariu
Buna ziua,în cazul unui pensionar gr 3 angajat cu 4 ore,CAS,CASS se platesc la norma întreaga sau la jumatate?Multumesc!