avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate all3x@ndra

Activitate all3x@ndra

Cu cât timp trebuie făcut cererea pentru prelungire ??
Bună seara. Am împotriva fostului soț ordin de protecție pe 6 luni. În data de 9 noiembrie expira.
Cu cât timp înainte se poate prelungi ordinul de protecție, unde se merge pentru a prelungi si ce acte trebuie la dosar?
Mulțumesc!!
Bună ziua,
Sunt căsătorită, la un moment dat am vb cu o alta persoana și din răzbunare ca nu vreau nimic ia dat mesaj soțului și ia zis totul, acum când vede ca nu mai este băgat în seama, tot ii da mesaje soțului ca el are mesaje dar o sa ii arate la momentul potrivit.
As putea face ceva cu legea încât sa ne dea pace ?? Mulțumesc!
El tot ma amenință că îmi va lua copilul cu dovezile ca am vorbit prin mesaje. Sau varianta sa renunț eu la copil dar asta în nici un caz nu vreau. Nu vreau sa ajung nici la divorț .
Cat despre persoana respectiva as putea sa ii fac ceva cu legea?? Din moment ce a arătat mesajele să-mi facă rău? Și se da drept alta persoana, nu recunoaște ca ar fi el cine a trimis mesajele.
Mulțumesc frumos!
Bună ziua,
Sunt într-o relație de 10 ani și căsătorită de 4 ani. Avem un copil de 3 ani. Relația nu a mers foarte bine pe tot parcursul, eu m am descarcat unui coleg dar nimic altceva și din răzbunare ca i s-a părut lui nustiu ce si ia zis tot soțului. Acum soțul vrea sa ma bage la abandon de copil,atât timp cât eu 3 ani de zile am stat mereu cu el, am avut grija de el, când veneam de la munca mereu stăteam cu dansu, nu îl neglijam, nu nimic. poate sa îmi facă asa ceva ?? Mulțumesc
Fac cerere la judecătorie sa îmi dea dovada de circulație
Plătesc contribuția pentru astea 3 luni, chiar dacă încep munca de la 1 aprilie ??mulțumesc!
Bună ziua,
Sunt în creștere copil de la 2 la 3 ani, între timp m am apucat și de făcut asigurări ( broker asigurări).
conform ultimei ordonanțe de urgenta, persoanele care nu plătesc contribuția de sănătate în alta parte ar trebui sa plătească 1980 lei pentru anul 2024.Se încadrează și persoanele care sunt în creștere copil ? Eu ar trebui sa încep pe data de 1 aprilie munca, trebuie sa plătesc contribuția dacă continui sa fac asigurări?
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Bună ziua, lucrez pe comunitate din februarie la un angajator roman . Pana în luna august plata salariilor a fost in regula. Din septembrie nu mi a mai dat salariul pe motivul ca nu are cum sa vireze vanii ca ii este blocat contul de la anaf din cauza datoriilor. Am de luat salariul pe 3 luni de zile.Care sunt pașii sa îmi recuperez banii dacă nu vrea sa mi-i dea pe cale amiabila ? Mulțumesc!
Buna ziua, în luna ianuarie am vândut o mașină, acum mi a venit o amenda pe numele meu de la politia locala precum autoturismul a fost parcat neregulamentar. Ce ar trebui sa fac ca să nu plătesc amenda și sa nu îmi mai vina pe viitor ? Mulțumesc anticipat!