Am lucrat ca vanzatoare si am facut greseala sa scot de pe un bon 3 produse care au fost platite pt mine de un client. Seful ma acuzat de furt ma suspendat 3 luni iar acum am auzit ca a facut plangere la politie pt furt impotriva mea.Nu am primit nici o instiintare acasa sa ma prezint pt declaratii iar seful a zis ca isi retrage plangerea daca semnez ca m furat din gestiune. ideea e ca nu am avut treaba cu gestiunea si ma gandesc ca daca semnez e de rau. intrebarea este daca pot lucra in alta parte cu plangerea respectiva sau trebuie sa astept sa se termine investigatia? Sincer habar nu am ce se poate intampla.Pot sa merg la politie sa verific daca este plangere facuta? ar trebui sa aiba dovezi pt a face plangere iar eu stiu ca nu sunt dovezi iar plangerea a venit ca o razbunare ca am facut plangere la itm si la seful superior pt neplata salariului
Noi in martie am primit 1200 lei daca socotim ianuarie si februarie cele 800 de lei atunci in martie trebuia sa vina mai multi bani decat cele 1200 de lei ca dupa aia am primit normal 800 de lei in fiecare luna.
Buna ziua am si eu o nelamurire legata de indemnizatie si anume am un baietel care s-a nascut in data de 26 decembrie 2007 in ianuarie 2008 am depus toate actele pentru indemnizatie bani au venit abia in 16 martie 2008 dar..., nu am primit decat 12 milioane restul de 12 respectiv pe ianuarie si februarie nici pana in ziua de azi nu l-am primit, cum as putea sa intru in posesia banilor unde trebuie sa ma adresez pentru ca in 26 decembrie 2009 facem 2 anisor si este sansa sa nici o mai vedem vreodata banii aia. Multumesc:)
daca parintele care beneficieaza de indemnizatia de crestere a copiilului are posibilitatea de a lucra cu contract in strainatate risca sa piarda indemnizatia?
Sunt angajata din ianuarie la o firma pe conventie civila si vreau sa stiu daca imi fac carte de munca pot trece cele 5 luni de conventie civila.Si pot lua credit de la banca pe conventie civila sau daca imi fac carte de munca si dupa ce timp.
Fratele meu din Italia nu are adresa din buletin ca locuieste in Italia deci poate sa mearga la ambasada acolo si sa faca declaratia sau trebuie sa vina in Romania?Va multumesc pentru raspunsuri.
Suntem 3 frati,unul locuieste in Germania,unul in Italia iar eu in Romania in apartamentul mamei noastre.Ea e decedata si nu a facut acte pentru nici unul dintre noi pe apartament dar fratii mei vor sa renunte la partea lor si sa devin eu proprietar.Intrebarea mea este :Ce acte au nevoie fratii mei pentru a renunta la mostenire?.Va multumesc.
imi pare rau da e vorba despre concediul maternal eu nu lucrez si deci intra sotul meu dar nu am inteles cum se procedeaza si ce acte trebuiesc.multumesc
buna ziua,imi puteti spune daca intra sotul meu in concediu pentru indemnizatie trebuie sa stea 42 de zile din data in care am nascut si numai dupa aceea sa depuna dosarul ?si ce acte ii trebuiesc? precizez ca o sa nasc la sfarsitul lunii noiembrie.multumesc