avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Activitate Mihai3334

Activitate Mihai3334

Răspuns la discuția Poprire
Multumesc! Eu voiam sa aflu daca se poate sa mi se face o poprire mai mica de 50% chiar daca sunt mai multe datorii, sau e vreo regula sa aplice maxim la toate popririle de genul daca stie cineva sau a mai intalnit asa ceva?? Va multumesc o seara buna!
Discuție Poprire
Buna ziua, am o problema daca ma puteti ajuta, am o poprire pe la niste credite neachitate( sunt 3 credite luate de la aceeasi institutie) mi sa pus poprire pe cont dar nu mi sa pus 50% ci putin peste 33%. Se poate sa ramana asa sau o sa mai creasca poprirea? Va multumesc!
Răspuns la discuția Motivare hotarare
Va multumesc! Si se poate pune imediat in exectare sau poate sa mai dureze si dupa aceea? O seara buna!
Buna seara, cat dureaza motivarea unei hotarari pe un proces civil? Exista un termen maxim? Si daca dupa hotarare poate sa mai dureze punerea in executare silita sau se face imediat? Se poate intarzia si din cauza vacantei judecatoresti? Multumesc!!
Răspuns la discuția Poprire pensie
Un raspuns va rog daca stiti... Multumesc!
Discuție Poprire pensie
Buna ziua, daca am o penise de 1500 de ron, poprirea se face la toata pensia? adica imi popreste 33 sau 50% din toata pensia? am 2 împrumuturi care nu am mai resuti sa le platesc, luate de la un ifn, se poate pune poprire de 33 daca e de la acelasi ifn sau 50% pana la urma? Mentionez ca împrumutul mi-a fost acordat la 79 de ani, in caz ca are vreo legatura? Niste sfaturi cu privire la ce as putea sa fac? Va multumesc, o zi buna!

PS. Inca ceva, este legal sa ai poprire de 50% daca am luat 2 împrumuturi de la acelasi Ifn ? pt ca am vazut pe portal ca am 2 dosare desi am luat de la un singur ifn?!
Buna seara, in legatura cu o contestatie la executare, ce inseamna mai concret? urmeaza sa am o executare silita in urma unui ifn neplatit, inca nu sa facut motivare, si as dori sa sa stiu daca fac contestatie ce sanse am? Costa ceva? Si legat de motivare in cat timp apare dupa sentinta? cat poate sa dureze cu aproximatie? Va multumesc !!
Răspuns la discuția Poprire IFN
Nu le pot primi fiindca nu mai locuiesc la adresa din buletin...
Răspuns la discuția Poprire IFN
Va multumesc pt raspuns, si inca o intrebare legat de acea contestatie, când pot sa fac contestatie la executare? Dupa ce mi se face poprirea sau si acum? Momentan nu am poprire fiindca nu a aparut motivarea presupun, de exemplu daca fac contestatie dupa poprire mi se restituie banii inapoi? Concret in ce consta aceasta contestatie? Va multumesc !!
Discuție Poprire IFN
Buna ziua, anul trecut am luat 3 credite de la acelasi IFN mai precis credius. Nu am mai putut sa platesc si am vazut pe portalul justitiei ca mi sau facut 3 dosare desi cele 3 credite au fost luate de la un singur ifn. Întrebarea este daca au dreptul sa-mi faca poprire 50% si la ce sa ma astept si daca o sa mi se faca poprire la sfarsit dupa ce se judeca toate cele 3 dosare sau si mai devreme . Mentionez ca deja in 2 dosare a fost data executarea silita in camera de consiliu. O parere va rog! Va multumesc!!