avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Activitate ssf

Activitate ssf

Buna ziua! Ce institutie imi poate elibera un document din care sa reiasa denumire a unei strazi, veche ( din perioada 1960-1965) si actuala?
Multumesc!
impreuna cu mama si sora mea sunt mostenitoarea de la tatal meu a unor terenuri agricole ale caror titluri de proprietate au fost eliberate pentru 2 persoane, ambele decedate. Tatal meu a mostenit unul dintre proprietarii decedati, unchi prin alianta. Care este modalitatea de intocmire a actelor de mostenitor daca nu cunoastem descendentii celeilalte persoane din titlu de proprietate?
va multumesc ff mult !
La terminarea concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani, angajatorul (institutie bugetara), trebuie sa/mi testeze cunostintele profesionale? Ce anume reglementeaza acest aspect? Multumesc!
Pe parcursul concediului pentru sarcina si lehuzie (126 zile) pot participa la un examen pt promovare profesionala?
Zilele de concediu fara plata cf Legii 329/2009 afecteaza calculul pentru stabilirea platii concediului pt sarcina si lehuzie si al indemnizatiei pt cresterea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani?
Răspuns la discuția Despagubiri Legea nr. 247/2005
sa inteleg ca sunt şanse să depui actele doar după o zi de stat la coadă? credeam că e vorba de dormit pe-acolo cateva zile..... mulţumesc
Răspuns la discuția Despagubiri Legea nr. 247/2005
Pe site-ul Autorităţii Naţionale pt Retrocedare găseşti legislatie. Nu cunosc răspunsul. Pt. noi a fost mai simplu, primăria trimiţând dosarele la Bucureşti de mult. Pe mine mă interesează care este procedura cu depunerea actelor la Bucureşti. Este adevărat că sunt cozi imense, persoane dubioase care vând nr. de ordine, etc.....? Mă poate ajuta cineva.. să fim cât de cât pregătiţi când ajungem acolo... mulţumesc