Buna ziua. Nu am inteles inca, reducerea de grupa se calculeaza doar la anii de varsta sau si la anii de vechime. Pentru mine, femeie (august 1966), 51 ani si 5 luni, am 23 ani si 6 luni, din care 22 ani grupa 1/speciala. Vreau sa fac dosarul de pensionare. La ce fel de pensie ma incadrez?
Am 52 ani si 23 ani vechime, cu 22 de grupa 1 (am scazut 1 an dom-uri si medicale). Cum se calculeaza reducerea de grupa 1? Unde se scade, unde se aduna, asa mai pe intelesul meu. La ce pensie m-as putea incadra si cand? Multumesc.
Buna ziua. As vrea sa stiu daca pentru ianuarie-martie 2018, varsta standard este de 60 ani si 9 luni cu stagiul complet de 30 ani si 9 luni. Multumesc.
Buna ziua.
Am deschis un cont la Raiffeisen, Banca pentru locuinte in august 2014. Am cerut un extras de cont in aceasta luna, octombrie 2016. Prima de stat, cei 25% imi apare o singura data, pentru 2014. Am cerut lamuriri, de ce pentru 2015 nu mi s-a acordat aceasta prima. Nu mi se raspunde la intrebare. Nici de la Bucuresti macar. Insa comisioanele lor sunt calculate...Multumesc.
Drepturile de grupa 1 mi s-au dat atunci pe acea perioada, avem contract colectiv de munca. La casa de pensii sunt trecuta altfel. Ce inseamna? Multumesc.
Buna ziua. O perioada de 10 luni am fost detasata intr-un sector de gr 1 cu conditii speciale. La casa de pensii figurez la stagiul de cotizare cu conditii deosebite. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc.
Buna ziua. Mi s-a dat cartea de munca, dar nescanata. Eu m-am angajat in octombrie 2010 si au zis ca programul se terminase. Am 16 ani de munca pe ea. Ce inseamna? Multumesc.