avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters48681

Activitate ContSters48681

Discuție pensie
Buna ziua. Nu am inteles inca, reducerea de grupa se calculeaza doar la anii de varsta sau si la anii de vechime. Pentru mine, femeie (august 1966), 51 ani si 5 luni, am 23 ani si 6 luni, din care 22 ani grupa 1/speciala. Vreau sa fac dosarul de pensionare. La ce fel de pensie ma incadrez?
Răspuns la discuția pensii femei
Da, dar nu stiam ca exista o diferenta. Care ar fi aceasta? E de bine sau nu? Multumesc.
Sex feminin. August 1966. In ianuarie am 23 ani si 6 luni in sector de grupa 1. Aprox. 3 luni (adunate) domiciliu si aprox. 9 luni (adunate) medical.
Am 52 ani si 23 ani vechime, cu 22 de grupa 1 (am scazut 1 an dom-uri si medicale). Cum se calculeaza reducerea de grupa 1? Unde se scade, unde se aduna, asa mai pe intelesul meu. La ce pensie m-as putea incadra si cand? Multumesc.
Discuție pensii femei
Buna ziua. As vrea sa stiu daca pentru ianuarie-martie 2018, varsta standard este de 60 ani si 9 luni cu stagiul complet de 30 ani si 9 luni. Multumesc.
Buna ziua.
Am deschis un cont la Raiffeisen, Banca pentru locuinte in august 2014. Am cerut un extras de cont in aceasta luna, octombrie 2016. Prima de stat, cei 25% imi apare o singura data, pentru 2014. Am cerut lamuriri, de ce pentru 2015 nu mi s-a acordat aceasta prima. Nu mi se raspunde la intrebare. Nici de la Bucuresti macar. Insa comisioanele lor sunt calculate...Multumesc.
Am trei copii. Se ia in considerare la pensie si cum? Multumesc.
Răspuns la discuția stagiu cotizare
Drepturile de grupa 1 mi s-au dat atunci pe acea perioada, avem contract colectiv de munca. La casa de pensii sunt trecuta altfel. Ce inseamna? Multumesc.
Discuție stagiu cotizare
Buna ziua. O perioada de 10 luni am fost detasata intr-un sector de gr 1 cu conditii speciale. La casa de pensii figurez la stagiul de cotizare cu conditii deosebite. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc.
Discuție carte de munca
Buna ziua. Mi s-a dat cartea de munca, dar nescanata. Eu m-am angajat in octombrie 2010 si au zis ca programul se terminase. Am 16 ani de munca pe ea. Ce inseamna? Multumesc.