avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate Mosu Campan

Activitate Mosu Campan

Răspuns la discuția Decedat in viata
Buna ziua. Inca o data multumesc de raspunsuri, dar . . .. . . Bunicul meu a fost singur la parinti, tatal meu la fel, eu tot singur la parinti. Cu cine trebiue sa impart mostenirea ?
Eu nu asta intreb. Eu intreb cum poate fi cetatean un decedat din 1924 si trecut pe prima rubrica a titlului, iar eu sa fiu trecut la rubrica d doua din titlu. #-o acolo unde scrie ca cetateanul este mostenitorul meu, si de ce pe alt titlu este scris invers. :) Care este scris incorect ?
Răspuns la discuția Decedat in viata
Multumesc ptr. raspuns. Cred ca eu nu m-am exprimat prea clar. Pe primul rand al titlului de propietare este scris numele cetateanului care primeste titlul. Pe randul doi este scris numele autorului decedat al carui mostenitor este cetateanul mai sus mentionat. Culmea ca am primit mai multe Titluri pentru parcele alaturate, toate ale aceluias autor, retrocedate aceluiasi unic mostenitor. Pe celelalte titluri este scris corect, stiam ca un decedat nu poate fi cetatean. M-am dus la Of. de cadastru pentru a incepe formalitatile de intabulare si mi s-a cerut sa vina decedatul sa isi intabuleze pamantul. Ha. Ha. Mosu.
Buna ziua. Va rog sa imi lamuriti ce poate insemna aceasta situatie.
Pe un Titlu de Propietate din anul 1998, semnat de 4 ( partu ) personalitati ale judetului, printre care si prefectul din acea vreme, la rubrica Cetateanul : este trecuta o persoana decedata din anul 1924, iar la rubrica Mostenitorii defunctului : este trecut numele meu, care "inca" va scriu acest mesaj. Credeti ca exista posibilitatea de remediere si de a fi inviat din nou. Multumesc pentru raspuns. Mosu Campan
Răspuns la discuția rolul politiei
Buna ziua. Nu pot spune nimic de amenda. stiu insa ca daca nu o plateste, nu stiu cat timp, se transforma in datorie catre stat. Nu stiu mai mult. Multa bafta. Mosu Campan.
Răspuns la discuția rolul politiei
Buna seara. Dragii mei fiti linistiti. Politia nu poate vinde nimic si nu il poate scuti pe tatal vostru de amenda. Bafta. Mosu Campan.
Buna seara. Multumesc mult pentru informatie. Mi-ati dat un fir si am tras de el. Acum pot da si eu o informatie utila pentru cei in situatie asemanatoare cu a mea. Ministerul Economiei si Finantelor tel. centrala 021.319.97.59. interior 1470. Directia de reglementare a activelor statului. Inca o data multumesc. Mosu Campan.
Buna Seara. Constat ca este o mare problema cu STATUL ROMAN. Am indraznit sa pun o intrebare si nimeni nu imi raspunde. Nu stiu ce sa mai cred. Oare problema este asa de abstracta sau STATUL ROMAN este atat de puternic. Am aflat ca pamantul, intr-o zona necolectivizata a fost luat de STATUL ROMAN. Singura intrebare la care am mai ramas: Cine este STSTUL ROMAN ? Unde gasesc pe reprezentantul sau, are arhive, are domiciliu.
Pe zi ce trece cred ca se da nimai vina pe STATUL ROMAN, si ca au fost interese personale, nu ale STATULUI.. Va rog dati-mi un raspuns competent. Multumesc. Mosu Campan.
Buna ziua. Imi cer scuze ca sunt insistent dar cu cat citesc mai mult, cu atat inteleg mai putin. Primaria afirma ca pamantul parintilor a fost luat de STATUL ROMAN. Din cele invatate, stiu ca statul roman este o entitate organizata si birocratica. Primaria arunca vina pe STATUL ROMAN care a preluat pamantul fara acte, in baza unor legi comuniste, necunoscute ei. (posed documente.) Cine este STATUL ROMAN? Exista arhive ale STATULUI ROMAN? Pe unde am cautat nu am gasit nici un document de preluare a pamantului.
Problema nr. 2.- Daca pamantul a fost preluat de STATUL ROMAN, cum a ajuns in posesia primariei? Fara nici un document? Chiar este posibil sa nu existe nici un document de preluare, de transfer a propietatii, de dare in administrare?
Chiar nimic, nimic? De unde se poate scoate "istoricul de rol fiscal" ?. Scuzati-ma de insistenta. Mosu Campan.
Stimata doamna, Inca o data va multumesc ptr. interes si ptr. sfat. Da. Voi actiona in consecinta, dare eu reprezint un caz singular. Indraznesc sa intreb ce se intampla cu “matusa Maria“ de 80 de ani care traieste intr-o coliba la marginea satului. Ea nu are acces la net. Nu cunoaste legile, nu mai are nici un suport moral sau financiar. Poate ca si dansa are de la stramosi o bucata de pamant, dar in gandirea ei Legea e sfanta si oamenii care se folosesc de ea sunt deasemenea. Saraca babuta! Orice scrie pe o hartie cu antet si stampila este LEGE.
Nici eu ca pensioner nu ma rasfat in bani si apoi dumneavoastra stiti mai bine decat mine cum sta treaba cu justitia.
Ma intreb de ce nu apare o miscare a oamenilor cinstiti care sa dea in vileag toate aceste faradelegi ale oficialitatilor semidocte. Imi pare rau ca nu pot posta cateva acte spre a vedea toata lumea de ce sunt in stare oficialitatile. Multumesc. Mosu Campan.
Răspuns la discuția TERMEN DE EXECUTARE SILITA
Buna seara. Stimata doamna, nu am nimic cu nimeni personal. Imi cer scuze daca din raspunsul meu a razbatut o nuanta de suparare. am vrut ca nuanta sa fie de revolta. Nu omul este devina, sistemul este rasucit. Cred ca legea trebuia sa fie mai explicita si sa nu permita liberul arbitru.
Daca cumva activati intr-o localitate mai mica, stiiti foarte bine ce se intampla in justitie cand toata lumea cunoaste pe toata lumes si vine un intrus care cam vrea sa schimbe aceasta conceptie. Este o problema de relationare intre oameni si legi. Si pentru ca eu sunt inginer va rog sa imi permiteti sa fac o reflexie despre aplicarea Legii. Orice Lege are eficacitatea invers proportional cu patratul distantei intre locul de concepere si locul de aplicare, inmultit cu nr. de locuitori. Altfel se aplica legea la Bucuresti si altfel in satul din munti cu numai 1000 de loc.