Bună ziua.Sunt Elisabeta Kovacs, doresc să pun o întrebare.
În anul 2023 Am fost victima unei înșelătorii.
Am făcut denunț online În august 2023.
Am fost audiată în septembrie 2023.
În decursul timpului,au fost audiați martorii
Pe 08/01/2025:în sediul poliției Săcele am fost confruntată cu contra parte
Ni sa adus la cunoștință că dosarul a fost încadrat ca și Dosar Penal.
Ni sa înmânat niște coduri și am fost sfătuiți să consultăm dosarul.
Pe ce site trebuie să intru?
Cum fac?
Mulțumesc.
Bună ziua.
Mă numesc Elisabeta Kovacs și am nevoie de o consiliere în legătură cu următoarea situație:
Dețin un imobil la în Săcele Brașov,am încercat să îl închiriez pe termen scurt prin ,,booking .com,,
Dar trebuie să constat că acesta nu este de viitor ,adică nu am clienți(prețul cel mai bun din zonă,fedbeck clienți bun și totuși nu sunt interesați).
Practic am fost activă în perioada 30 decembrie 4 ianuarie.
Întrebare- cum fac Declarația Unică pentru această periadă de câteva zile?
Mulțumesc cu respect Kovacs.
Cu ITM Brașov nu se rezolvă nimic,Am făcut o sesizare anul trecut pentru program de lucru de 16 ore la care răspunsul a fost că nu am făcut nimic cu care eu să nu fi fost de acord.
Bună ziua!
În luna octombrie 2018 am dat un concurs de ocuparea unui post de Asistent medical principal cu succes,Pe data de 1 noiembrie am început activitatea spre surprinderea mea nu am semnat un contract de muncă,Am insistat în mai multe rânduri dar am fost amânată ,când politicos când mai puțin politicos În fine nu am contract semnat nici azi 3 ianuarie. Spre stupoarea mea o colegă care a început activitatea cu 19 zile după mine are contractul semnat se săptămâni,Ce este de făcut?
Bună ziua, ce să poate întâmpla în caz că demisionarul nu respectă termenul de preaviz . Mulțumesc.
Bună ziua. Doresc să știu ce sancțiuni se pot aplica angajatului în caz că nu respectă termenul de preaviz în caz de demisie.Mulțumesc.
Nu ,nu am sesizat ministerul,,o so fac deși mă va costa locul de muncă!De mult mă gândesc că asta ar fi ultima soluție.Mulțumesc
O, cum să nu !Dar pe cine interesează ?
Bună ziua ce se mai poate pune în cârcă asistentului medical pe lângă faptul că în majoritatea cazurilor are mai mulți pacienți de căt ar fi o normă ,face internări pentru că nu există birou de internări,noaptea nu este infirmieră,nu este serviciu de gardă separat o face tot asistenta de salon dacă se poate la ora tratamentului .Oare cum sar putea soluționa aceste neajunsuri ,fără să ne CLONĂM .De noi nu_i pasă nimănui știm dar la urma urmi grevează asupra calității actului de îngrijire.