Salut!Am o problema in marea britanie,sunt cercetat pentru frauda aproximativ 50.000£ din cauza la un benefit, zic ei nu am fost corect pe parcusul a 5 ani de zile.Eu acum sunt in romania si imi este frica sa ma intorc acolo,eu imi recunosc greseala sunt de acord sa dau bani inapoi cat zic ei,poate ma ajuta cineva care cunoaste legile din anglia!cineva international!intrebarea mea este daca dau bani inapoi esalonat si o sa scap de datorie poate veni dupa mine in romania?sau mandat de arestare international?va multumesc!
Salut!am depus si eu dosarul pentru a ma conecta la gaze,si mi sa spus sa astept 3 luni de zile si dupa daca nu primesc confirmare cv sa ii contactez dar pana atunci sa nu deranjez ca este inutil ca sunt foarte ocupati asa mi sa spus saptamana aceasta iam sunat si mi sa spus ca dosarul meu este expirat cv de genul pentru ca spun ei mi.au trimis acasa o instintare ca trebuie o declaratie la notar in legatura cu strada principala.eu iam spus ca nu am primit nicio scrisoare acasa iar o doamna mia raspuns eee pe dracu nu ai primit nimic ba iti spun eu ca ai primit.dupa am verificat la posta si chiar nu am primit nimic.ce este de facut ca doamna asta ma pus sa fac alt dosar din nou.care ar fi solutia cea mai usoara va multumesc frumos!
Salut!am si eu o mare problema intre casa si gardul vecinului am distanta de 60 cm si in proiectul casei este spatiul de 70 cm si vecinu ma reclamat la primarie si cei de acolo au spus ca da nu este in regula distanta ca daca eu izolez casa spatiul o sa ramana de 50 cm eu am specificat ca nu o sa izolez casa dar ei nu ca daca si daca si inginerul de la primarie refuza sa.mi faca receptia casei ca imi lipsesc 10 cm CE MA SFATUITI SA FAC va multumesc frumos
Salut!am si eu o intrebare pentru cei care cunosc cat ma costa sa mut un contor de pe casa veche pe cea noua sau tot pe cea veche dar cert este ca trebuie mutat cat mar costa un pret aproximativ.Va multumesc!
Salut!am si eu o intrebare si in acelasi timp o mare problema cu obtinerea autorizatiei de constructi inginerul de la primarie refuza sa.mi dea autorizatia pentru ca spune el nu am respectat spatiul dintre gard si fundatie si greseala este doar de 3 centimetri am spatiu lasat doar 57 centimetri.si fac o paranteza inginerul cu vecinul meu sunt rude si eu cu vecinul nu vorbesc de foarte mult timp intrebarea mea este normal pentru 3 centimetri sa nu imi dea autorizatia?ce ma sfatuiti sa fac ca sa obtin autorizatia?va multumesc!